Taas kääntyi Furuholmin takki - Lukijalta - Satakunnan Kansa

Taas kääntyi Furuholmin takki

”Minulle on ainakin jäänyt epäselväksi, onko Aino-Maija Luukkonen Furuholmin mielestä maailman huonoin vai paras kaupunginjohtaja”, kirjoittaa Hannu Kaalikoski.

23.2. 17:22

Tapio Furuholm jatkaa mielipidekirjoituksessaan tutuilla linjoilla. Kun on kaivettu parinkymmenen vuoden takaiset asiat esiin ja haukuttu nimellä henkilöt, jotka hänen mielestään haukkua täytyy, seuraavaksi kelkka kääntyykin ja haukutut ovatkin jo melkein kavereita.

En ihmettele, että mielipiteittensä ja kirjoitustensa perusteella fiksun oloinen Erno Välimäki ei halua lähteä ehdokkaaksi samalle listalle Furuholmin kanssa. Minulle on ainakin jäänyt epäselväksi, onko Aino-Maija Luukkonen Furuholmin mielestä maailman huonoin vai paras kaupunginjohtaja.

Furuholm vertaa politiikkaa nyrkkeilymatsiin. Arvostan nyrkkeilijöitä heidän äärimmäistä fyysistä ja henkistä kanttia vaativan lajinsa vuoksi. Valitettavasti lajin parissa on myös henkilöitä, jotka eivät halua noudattaa lajin sääntöjä vähäisimmässäkään määrin. He siis pyrkivät lyömään vastustajaa vyön alle ja jatkavat hutkimista vaikka kehätuomari on jo antanut irti-komennon.

Voitto on saatava kotiin keinoja kaihtamatta. Saman tyyppisiä ihmisiä näyttää valitettavasti riittävän politiikkaankin, kuntatasolla näköjään jopa raskaaseen sarjaan. Onneksi Porissakin on kuntavaaliehdokkaina eri puolueissa ihmisiä, jotka varmastikin tosissaan pyrkivät ajamaan asioita kaupunkilaisten ja kaupungin hyväksi, eivät omaksi edukseen.

Toivon heille jaksamista ja menestystä tulevissa koitoksissa. Itse aion äänestää koulutettua nuorta demarinaista, joka työskentelee siviiliammatissaan kaikkein heikoimmassa asemassa olevien kuntalaisten parissa.

Omaa vapaa-aikaani arvostan niin paljon, että populisti-pellejen nassutusta ja toisten mustamaalaamista en halua iltaisin kuunnella. Heitä nimittäin riittää muuallakin kuin valtuustossa.

Hannu Kaalikoski

(sd.), Pori

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos