Logiikka ei aukene: Pori jakaa kurjuutta, mutta varaa olisi 8 miljoonan ostoksille - Lukijalta - Satakunnan Kansa

Logiikka ei aukene: Pori jakaa kurjuutta, mutta varaa olisi 8 miljoonan ostoksille

Näin Tekstareissa: Porin kaupungin ei kuulu ostaa mitään teollisuuskiinteistöjä veronmaksajien rahoilla. Sellainen kuuluu pääomasijoittajille.

27.11.2020 19:30 | Päivitetty 27.11.2020 18:30

Porilaisten ei tule maksaa Pori Offshore Constructionsin tuotekehitystä,vaan avustus/laina tulee hakea valtion Business Finlandilta. Kristian Järvinen

Erikoista, että rahapulassa kamppaileva Porin kaupunki aikoo hassata yli 8 miljoonaa Kirrinsannan telakka-alueen ostoon! Luulisi sijoittajien innostuvan kiinteistöstä, jos on menestyviä tuotteita tulossa markkinoille.

Porin kaupungin ei kuulu ostaa mitään teollisuuskiinteistöjä veronmaksajien rahoilla. Sellainen kuuluu pääomasijoittajille. Vai onko niin huono investointi, että yksityistä rahaa ei löydy? Telakan kiinteistöt maksavat muuten saman verran, kuin mitä päätetty kunnallisveronkorotus tuo kaupungin kassaan. Ehdotan, että perutaan sekä kiinteistöjen osto että veronkorotus.

Lentoliikenteen ylläpitäminen on Porille elinehto, koska juna- ja muu liikenne on sitä mitä se on. Vaatii vastauksen, miksi Pori ei saa valtiolta avustusta lentoliikenteeseen kuten muut maakunnat. Ei kai riitä se, että Wahlman odottaa mielenkiinnolla mahdollisia valtion tukia.(SK 26.11.).

Mikko Elon tiekartalla ratti puoltaa pahasti yliopistolle päin ja sorsii Samkiamme, joka hoitaa aktiivisemmin ja yhteistyökykyisesti yritysyhteistyötä ja kansainvälistä toimintaansa. Hyvä Samk!

Ei Wallu turhaan Aino-Maijan kanssa ole lentosopimusta salanneet. Lentoyhtiö saanut miljoonan vaikka ei lentänyt yhtään lentoa moneen kuukauteen.

Kaupunginjohtaja penää asiallista keskustelua, tässä kaikki salataan -kulttuurissa. Se kuulostaa huonolta vitsiltä. Pidättekö meitä kaupunkilaisia ihan tyhminä?

Esa J. Wahlman. Viitaten kirjoitukseesi (SK 26.11.) Olet ollut Porin politiikassa päättäjänä yli 40 vuotta. Aika pitkään siis. Maailma on muuttunut. Olisiko siis vihdoin nyt aika siirtyä ansaituille eläkepäiville?

Kiitos Leila Tuure kirjoituksestasi (SK 26.11.) koskien Satakunnan Kansan menettelyä pääkirjoituksen kokonaan poisjättämisestä! Sanomalehti vailla pääkirjoitusta on linjaton. Linjattomuus taas on osoitus tyhjänpäiväistymisestä. Sitä Satakunnan Kansan lukijat tuskin toivovat. Sirkka Ranne

Leila Tuuren kirjoitus Satakunnan Kansan huonontuneesta ilmeestä oli kyllä hyvä ja kattava. Nyt jäädään vaan odottamaan otetaanko niitä yhtään huomioon vai vähenevätkö Satakunnan Kansan tilaajat.

Kiitos Satasairaalan silmäpolin henkilökunnalle hyvästä hoidosta ja asiakaspalvelusta! Olette taitavia! Eija

Olipa todella upea neuletakki, Silja Fager! Ihastelin sitä kauan enkä ymmärrä miten taitavasti olet sen tehnyt. Kaunista!

Miksihän ne vaan tuota meidän Kristaa kiusaa ja moittii näissä korona-asioissa? Anna-Kaisa Pekonenhan on sosiaali- ja terveysministeri. Krista "vain" perhe- ja peruspalveluministeri.

OP ilmoitti tekstarilla palveluehtojen tarkistuksesta. Tämä oli jo 11. kerta kolmeen vuoteen. Eipä ihme, että pankit tekevät kovaa tulosta. Pankkien tulot nousevat vain ilmoituksella. Ei oikein taitettu indeksi pysy mukana tässä korotusrallissa. JL. Harjavalta

Voihan sitä lapsille sanoa, että pukki on koronakarantteenis, kun on niin korkea ikä, kyllä lapset sitte ymmärtää, miksi pukki ei tule tänä jouluna.

Meillä vessan ovi ja pytyn kansi ovat aina auki. Koira osaa vetää nupista, jos juomavesi loppuu.

Olisi kyllä voinut korona-aikana mokomat bläkfraideit peruuttaa. Ahnetta ihmistä on kuin pipoa huijaamalla alennettuja rättejä ja elektroniikkaa itselleen kärkkymässä.

Narukerä ja Pesäkarhut voittavat molemmat mestaruuden lähimmän 20 vuoden aikana. Rauman Lukolle en näin nopeaa Mestaruutta usko tulevan. Onhan edellisestä 57 vuotta.

Pomarkun siltajuhla jäi pitämättä, ymmärrettävästi. Nyt odotan innolla kuinka kauniiksi ja jouluiseksi Pomarkku somistaa jouluvaloin sillan ympäristön.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut