Kriisin keskellä monella on hätä, mutta eri syystä - Lukijalta - Satakunnan Kansa

Kriisin keskellä monella on hätä, mutta eri syystä

11.5.2020 20:00

Seuratessa julkista keskustelua ei voi olla huomaamatta, että hätä on kova monella ja ihan syystä tai siis jokaisella omasta syystään. Kuka haluaa rajoitusten purkua, kun esimerkiksi bisnekset eivät toimi. Toinen taas haluaa tiukempia rajoituksia tai ainakin ettei niitä kovin pureta, kun pelkää taudin leviävän.

Joku haluaa kaikille maskit. Yksi ei ainakaan suostu laittamaan sellaista päälleen. Rahaa haluaa tietenkin moni valtiolta, koska tulot on pienentynyt syystä tai toisesta.

Tämä kaikki, koska valtio on laittanut rajoituksia suojellakseen kansalaisia. Mutta valtion syytä kuitenkin. Velkaantua ei tietenkään saisi paljon, koska se täytyy kuitenkin maksaa takaisin.

Sitten ovat nämä riskiryhmäläiset. Heitä ei saisi suojella, koska se on holhousta. Toisaalta vaaditaan selkeitä ohjeita, joka ikiseen päätökseen ja se ei tietenkään ole holhousta. Listaa voisi jatkaa, vaikka kuinka pitkään.

Täytyy vaan ihailla meidän hallitusta pääministerin johdolla, joka tämän kaiken sekamelskan keskellä tekee päätöksiä. Jotka tietysti eivät ole riittäviä jonkun mielestä.

Jukka Joutsenlahti

Nakkila

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?