Miksi Porin Linjat lopetti viikonlopun lähes täynnä olevan yövuoron Meri-Poriin? – baari-ilta päättyy jatkossa kello 23 ja yöelämä hiljenee - Lukijalta - Satakunnan Kansa

Miksi Porin Linjat lopetti viikonlopun lähes täynnä olevan yövuoron Meri-Poriin? – baari-ilta päättyy jatkossa kello 23 ja yöelämä hiljenee

Lukija ihmettelee, miksi viikonlopun yövuoro Meri-Poriin on lopetettu.

16.6.2019 19:51

Miksi Porin Linjat on lopettanut ilmeisen kannattavan viikonloppuyövuoronsa Meri-Poriin? Vuoro on lähtenyt Matkakeskukselta kauppatorin kautta Meri-Poriin noin kello 2.10 viikonloppuöisin. Tätä vuoroa ei ole mainittu kesäaikatauluissa ja asiasta nousi jo vilkas keskustelu ainakin sosiaalisessa mediassa.

Olen myös käyttänyt kyseistä vuoroa jonkin verran ja koskaan bussi ei ole ollut edes puolillaan – se on ollut lähes täynnä.

Nyt viimeinen bussi Meri-Poriin ja Meri-Porista keskustaan lähtee jo klo 23.05, arjet ja viikonloput. Siinä jää keskustan ravintoloiden eurot saamatta, kun asiakas lähteekin kotiin jo hyvissä ajoin ennen puoltayötä.

Onko Porin Linjat omistavan Porin kaupungin tarkoitus tappaa näin kaikki ravintola- ja muu iltatoiminta muun muassa Yyteristä? Onko jo sovittu kaupungille ”provikat” lisääntyvistä taksikyydeistä, kun ei tarjolla ole enää kollektiivista paluukyytiä aamukahdelta?

Torju tässä nyt sitten sitä paljon kohkattua ilmastonmuutosta ja ole hyvä kuluttaja, kun ravintolayrittäjät jäävät ilman rahaa ja taksit kuskaavat ihmiset yksittäin kotiin. Tai jos kuskaavat, sillä jazzien aikaan taksia ei kesän vilkkaimpana viikonloppuna välttämättä edes saa tai kuski ei suostu lähtemään Meri-Poriin ilman ryöstöhintaa, kiitos Anne Bernerin (kesk.).

Taidanpa tulla silloin omalla autolla tukkimaan jo valmiiksi ruuhkaista keskustaa, ja olla kuluttamatta jazzeilla euroakaan. Varsinainen oikean rytmin Pori!

Sami Hämäläinen

Meri-Pori

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut