OP:n Kiuru: Palvelukeskuksen lopetus ei vaikuta Länsi-Suomen OP:n konttoripalveluihin - Lukijalta - Satakunnan Kansa

OP:n Kiuru: Palvelukeskuksen lopetus ei vaikuta Länsi-Suomen Osuuspankin konttoripalveluihin

Länsi-Suomen Osuuspankki toimii Porin Yrjönkadulla.

15.11.2019 7:00

Satakunnan Kansan uutisointi (13.11.) on herättänyt epätietoisuutta asiakaskunnassamme.

Sen vuoksi on tärkeä tarkentaa, että uutisoinnin mukainen OP Ryhmän palvelukeskuksen toiminnan loppuminen Porissa vuoden 2020 aikana ei vaikuta Länsi-Suomen Osuuspankin konttoripalveluihin tai konttoriverkostoon.

Länsi-Suomen Osuuspankki on paikallinen, Satakunnassa toimiva pankki. Olemme palveluverkostomme ja henkilöstömme osalta suurin finanssialan toimija tällä alueella. Länsi-Suomen Osuuspankin tavoite on tarjota asiakkaillemme palvelua mahdollisimman paljon juuri Satakunnasta käsin.

Nyt uutisoitu OP Ryhmän palvelukeskusratkaisu tähtää kulurakenteen keventämiseen, ja sen myötä kilpailukyvyn parantamiseen. Olemme asiakkaidemme omistama pankki, joten kilpailukyvyn parantamisesta hyötyy ennen kaikkea asiakaskuntamme.

Olen erittäin pahoillani Porissa sijaitsevan, OP Ryhmän palvelukeskuksessa työskentelevän ammattitaitoisen henkilöstön puolesta. He ovat palvelleet puhelinpalvelu- ja tukitoiminnossa koko Suomen OP-asiakkaita.

Ikävää on myös se, että Satakunta menettää tässä ratkaisussa työpaikkoja. Länsi-Suomen Osuuspankin toive oli luonnollisesti se, että OP Ryhmän palvelukeskuksen toiminta olisi jatkunut ja laajentunut Porissa.

Matti Kiuru

Toimitusjohtaja, Länsi-Suomen Osuuspankki

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos