OP Länsi-Suomi: Maksamme yhteisöveroa Poriinkin - Lukijalta - Satakunnan Kansa

OP Länsi-Suomi: Maksamme yhteisöveroa Poriinkin

6.11.2019 20:04

SK:n tekstaripalstalla (5.11.) kirjoittaja oli huolissaan siitä, että OP Länsi-Suomi maksaa kaikki yhteisöveronsa Raumalle, eikä laisinkaan Poriin.

Kuten SK:n yhteisöveron jakautumista eilisessä artikkelissa kuvannut toimittaja Tuuli Heerväkin totesi, yhteisöveron maksamisessa yrityksen kaupparekisteriin merkitty kotipaikka ei ole veron kohdentumisen kannalta merkityksellinen tekijä. Yrityksen maksama ja kunnille tuloutuva yhteisövero jakautuu ja maksetaan kussakin kunnassa työskentelevän henkilöstömäärän suhteessa.

OP Länsi-Suomi oli viime vuonna Satakunnan neljänneksi suurin yhteisöveron maksaja. Pankin kotipaikka on tosiaan Rauma, hallintokonttori taas sijaitsee Porissa.

Työllistämme ihmisiä useassa Satakuntalaisessa kunnassa ja maksamme yhteisöveroa henkilöstöjakaumamme suhteessa. Eniten henkilöstöä pankilla on hallintokonttorissa Porissa.

OP Länsi-Suomi on niin sanotusti tyytyväinen veronmaksaja. Katsomme, että yhteisöveron maksun myötä tuemme toimialueemme elinvoimaa ja palvelurakennetta, ja kannamme näin merkittävällä panoksella yhteiskuntavastuutamme.

Matti Kiuru

Toimitusjohtaja, OP Länsi-Suomi

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?