Ei kutsua lasten tarkastukseen ja säätämällä sen saa vasta kuukausien päähän – Mikä mättää Porin kunnallisessa hammashoidossa? - Lukijalta - Satakunnan Kansa

Ei kutsua lasten tarkastukseen ja säätämällä sen saa vasta kuukausien päähän – Mikä mättää Porin kunnallisessa hammashoidossa?

Migrin kantelun kohteena olleet lääkärit katsovat, että Migri hermostui heidän huolella laatimistaan lausunnoista, koska niiden pohjalta turvapaikanhakijoiden palauttaminen vaikeutui.

30.11.2019 21:33 | Päivitetty 1.12.2019 7:14

Mikä mättää Porin kunnallisessa hammashoidossa? Ei tule kutsua lasten määräaikaistarkastuksiin. Ekaluokkalaisen lapsen useimmat maitohampaat ovat vaihtuneet, eikä kukaan ole niitä niin sanottuja rautahampaita katsonut.

Itselläni ja lasten isällä on oikomistausta, joten mitä luultavammin jotain oikomista on edessä lapsellakin. Mitä tuhoa ehtii tapahtua, jos hampaat eivät mahdu kasvamaan suussa? Kuka ottaa vastuun? Arvaatte varmaan ainakin, kuka maksaa ne kalliit oikomishoidot. Me kaikki veronmaksajat. Varmasti hankalammat oikomishoidot tulossa, mitä pidempään ehtii tällainen tilanne kehittyä. Naurettavaa leikkiä ihmisten terveydellä.

Mistä vanhemmat voivat tietää, milloin nämä määräaikaistarkastukset tulisi tapahtua? Nytkin olisi mennyt ekaluokkalaisen hammaslääkäri sivu suun, jos ei eskari-ikäisen hammastarkastuksessa olisi mainittu, että ekaluokkalaiselle tulossa marraskuulle aika.

Odottelin marraskuun lähes loppuun asti, mitään ei kuulunut. Soitin ajanvaraukseen ja siellä kerrottiin, että ei ole mitään aikaa lapselle tulossa. Tietoihin oli vain kirjattu suositus hammaslääkärin määräaikaistarkastukseen. Saimme soittoni ansiosta ajan maaliskuulle eli neljän kuukauden päähän. Ei hyvin mene vai mitä mieltä olette?

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos