Liikuntaseura Porin cheerleading-toimintaa ei ole viety äärimmilleen, kirjoitetaan mielipiteessä - Lukijalta - Satakunnan Kansa

Liikuntaseura Pori: Cheermomin kuvaama toiminta ei liity meihin

DSC – tsemppihuuto kajahtaa turvallisessa, iloisessa ja intohimolla lajiin suhtautuvassa ympäristössä.

17.8.2019 21:33

Vauhdikasta ja näyttävää cheerleadingiä voi harrastaa Satakunnassa jo useammassa urheiluseurassa, Porissakin kolmessa. Liikuntaseura Pori järjestää suositussa lajissa treenejä yli 200 lapselle ja nuorelle, yhdeksässä eri joukkueessa.

Haluamme Cheermom-nimimerkin kirjoitukseen (SK 17.8.) viitaten tuoda esiin, että toimintapa, jossa lapsen sitoutuminen treeneihin on viety äärimmilleen, ei liity Liikuntaseura Porin cheerleading-toimintaan. Kannustamme lapsia monipuoliseen liikuntaan ja kasvatuksellisuus on yksi tärkeimmistä arvoistamme. Kilpajoukkueeseen ja sen treeneihin täytyy sitoutua, mutta luotamme vanhempien arviointikykyyn treeneistä poisjäämisessä.

Yli sata liikuntaryhmän ohjaajaa liikuttaa porilaisia alkavalla kaudella Liikuntaseura Porin tunneilla. Moni ohjaaja on itse lajia pitkään harrastanut ja siitä innostunut nuori. Ohjaajana nuori saa harrastukselleen jatkumoa ja tärkeää, työelämässäkin arvostettua kokemusta vastuunottamisesta ja yhteistyöstä erilaisten ihmisten kanssa. Ryhmän ohjaustaidot, valmennusosaaminen ja erityisesti kilpajoukkueissa lajituntemus kehittyvät ohjaustaipaleella kokeneiden ohjaajien rinnalla. Liikuntaseura Pori tarjoaa joka kausi jokaiselle ohjaajalle mahdollisuuden lajiliittojen koulutuksiin ja erityisesti nuorten ohjaajien tukena on aikuinen nuorisokoordinaattori.

Divine Spirit Cheerleaders – DSC – tsemppihuuto kajahtaa remontoidulla Cheer-hallilla turvallisessa, iloisessa ja intohimolla lajiin suhtautuvassa ympäristössä.

Hyvällä fiiliksellä kohti alkavaa syyskautta!

Liikuntaseura Porin johtokunnan puolesta,

toiminnanjohtaja Anette Isoviita ja puheenjohtaja Marja Koskinen

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: