Ei Suomea voi äänestää takaisin, sillä kukaan ei ole sitä varastanut - Lukijalta - Satakunnan Kansa

Ei Suomea voi äänestää takaisin, sillä kukaan ei ole sitä varastanut

15.7.2020 20:15

Perussuomalaisten Riikka Purra kalastelee ehdokkaita ensi kevään kuntavaaleihin telkkarissa agendalla "äänestetään Suomi takaisin". Keneltä ja mistä? Ei Suomea kukaan ole varastanut, eikä keskeisin osa lainsäädännöstämme ole, eikä tule jatkossakaan olemaan vaarassa joutua minkään kuvitellun ulkoisen, eikä toivottavasti sisäisenkään "vihollisen" kaappaamaksi.

Eduskunta päättää edelleen kansalaisten äänestämällä mandaatilla kansamme asioista ja hallitus pyrkii toteuttamaan eduskunnan enemmistön tahtoa kuten demokratiassa pitääkin.

Tummat pojat ja tytöt ajavat edelleen takseja ja busseja varsinkin pääkaupunkiseudulla ja muissakin kasvukeskuksissa ja turkkilaiset tekevät taas pizzaa ja rullakebabia yötä päivää.

Kansanedustaja Purra muuten haukkui ja halvensi muistaakseni viime vuonna eduskunnan täysistunnossa pizzan ja kebabin tekijät. Hän varmaankin unohti sen tosiasian, että monen kantasuomalaisenkin nuoren ensimmäinen työpaikka on esimerkiksi Hesessä paistamassa hampurilaisia.

Kaikki eivät ole syntyneet kultalusikka suussa, eivätkä voi aloittaa työuraansa isin tai äidin firmassa. Tämä ei suinkaan ollut ensimmäinen ja tuskin viimeinenkään kerta, kun hän aliarvioi ja halvensi pienipalkkaista, tärkeää palveluammattia.

Koska tärkein asia perussuomalaisilla on ilmeisesti kaikin keinoin haukkua ja halventaa niitäkin maahanmuuttajia, jotka yrittävät työtä tekemällä ja veroja maksamalla kotiutua suomalaiseen yhteiskuntaan, saa pesuveden mukana näköjään mennä syntyperäisiä suomalaisia nuoriakin. Tarkoitus pyhittänee keinot?

Hannu Kaalikoski

Pori

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: