8-vuotias tyttäreni oli jäädä kaahailevan pyöräilijän yliajamaksi Mikonkadulla, myös iäkkäät ovat siellä usein pyöräkaahareiden kanssa törmäyskurssilla – Mikonkadulle on rakennettava pyörätie - Lukijalta - Satakunnan Kansa

8-vuotias tyttäreni oli jäädä kaahailevan pyöräilijän yliajamaksi Mikonkadulla, myös iäkkäät ovat siellä usein pyöräkaahareiden kanssa törmäyskurssilla – Mikonkadulle on rakennettava pyörätie

Näkymä Mikonkadulle vesitornista.

8.9.2020 16:58

Polkupyöräilijä meinasi tappaa 8-vuotiaan tyttäreni Mikonkadun jalkakäytävällä maanantaina kello 15.30 aikaan. Odotin kolmen muun vanhemman kanssa lapsia BSS:n portin edessä, kun lippalakkipölvästi kaahasi välistämme kaupungin suuntaan. Samalla hetkellä tytär astui portista ulos, törmäys oli vain milleistä kiinni.

Tavallaan hyvä, että pyörällä liikkunut nuorimies pääsi karkuun, sillä pahimmassa tapauksessa paikalta olisi kerätty kaksi ruumista.

Iäkkäät vanhempani asuvat myös Mikonkadun varrella ja he ovat usein olleet törmäyskurssilla jalkakäytävällä pyöräilevien kaahareiden kanssa. Koska Porin poliisi ei puutu asiaan mitenkään, polkupyöräilijöiden asenne on asiasta huomautettaessa vähintään ylimielinen.

Porin kaupungin liikennesuunnittelijoiden kannattaisi myös kääriä hihat tässä asiassa ennen kuin jotain todella ikävää tapahtuu.

Vilkasliikenteisen kadun varrella on koulu ja kaksi lastentarhaa. Mikonkadulle on rakennettava pyörätie!

Juha Koskinen

Pori

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut