Kaksi huumerattia Porissa viikonloppuna – lisäksi yksi ajokiellossa ollut ajoi päin omakotitalon aitaa

Positiivisen tuloksen huumepikatestissä antaneet olivat ajokiellossa.

Poliisi sai kiinni kaksi huumausaineista päihtynyttä kuljettajaa viikonloppuna Porissa.

6.3. 9:55

Pori

Poliisi sai viikonloppuna kiinni kaksi päihtynyttä kuljettajaa Porissa, minkä lisäksi yksi kuljettaja törmäsi omakotitalon aitaa päin, Lounais-Suomen poliisi kertoo tiedotteessaan.

Lounais-Suomen poliisipartio tavoitti perjantaina kello 21 jälkeen Kapraantiellä henkilöauton, jota kuljetti ajokiellossa oleva mies. Hänelle tehty puhalluskoe näytti nollaa, mutta huumepikatesti osoitti positiivista huumausaineelle. Miehen epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen, kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta ja huumausaineen käyttörikokseen.

Sunnuntaina aamulla kello 5.30 partio pysäytti Maantiekadulla henkilöauton, jota kuljettanut nainen puhalsi nollalukeman, mutta huumepikatesti näytti huumausaineelle positiivista. Nainen oli ajokiellossa. Häntä epäillään rattijuopumuksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja huumausaineen käyttörikoksesta.

Sunnuntaina aamupäivällä partio sai hätäkeskukselta tehtävän Väinölään, jossa henkilöauto oli suistunut omakotitalon aitaa päin. Paikalla selvisi, että henkilöautoa kuljettanut mies oli suistunut liukkaalta tieltä päin omakotitalon aitaa. Autossa oli huonot renkaat ja se oli liikennekäytöstä poistettu. Kuljettaja oli ajokiellossa. Hänen epäillään syyllistyneen liikenneturvallisuuden vaarantamiseen ja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut