Yllätys odotti perjantaina Puuvillan kauppakeskuksessa asioivia – katso video

Kuvakaappaus videolta
Yllätys odotti perjantaina Puuvillan kauppakeskuksessa asioivia – katso video

Pori Sinfonietta ja Porin Filharmoninen kuoro järjestivät yllätyksen Puuvillan kauppakeskuksessa illalla.

Satakunnan KansaPori

Porin Puuvillan kauppakeskuksessa asioivat yllättyivät perjantai-iltana erikoisesta ohjelmanumerosta. Kauppakeskuksen keskustorille saapui ensin yksi muusikko. Myöhemmin kokonainen orkesteri ja kuoro yhtyivät yllätysesitykseen.

Kyseessä oli Pori Sinfoniettan ja Porin Filharmonisen kuoron flash mob -yllätystempaus. Flash mob -termillä kutsutaan tapahtumia, jossa joukko ihmisiä kerääntyy julkiselle paikalle esittämään yllättäen jotain odottamatonta.

Orkesterin ja kuoron esittämä kappale on yksi klassisen kuoromusiikin tunnetuimmista: Georg Friedrich Händelin Messias-oratorion Halleluja-kuoro.

Kuoro ja orkesteri esittivät Messias-oratorion kokonaisuudessaan Porissa aiemmin tänä keväänä, 12. huhtikuuta.

Katso Leena Harmaalan video tempauksesta:


Kommentit (6)

  • Repe

    Mitä siinä valitat mitä maksoi.Maksoi mitä maksoi ,aina on näitä ikuisesti valittavia negatiivisesti ajattelevia elämäänsä kyllästyneitä rutisijoita.Hanki elämä ja nauti siitä.Kyllästynyt ainaiseen valittamiseen.

  • Nimetön

    Arvostan. On todella hienoa, että myös niille ihmisille, jotka eivät syystä tai toisesta arjessaan kohtaa jotain suurempaa annetaan mahdollisuus tähän kokemukseen.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio