Pori Jazz

Tällainen on tämän vuoden Pori Jazz Kids: Musiikin lisäksi lapsille tarjolla jalkapalloseurojen temppuratoja

Hanna Laasanen
Tällainen on tämän vuoden Pori Jazz Kids: Musiikin lisäksi lapsille tarjolla jalkapalloseurojen temppuratoja

Viime vuonna Pori Jazz Kidsissä esiintyi FlipFlop-yhtye. Tänä vuonna lapsille tarjotaan muun muassa ehtaa jazzia.

Sini Kuvaja

Ilmaistapahtuma Pori Jazz Kidsin uutuus on tänä vuonna yhteistyö jalkapalloseurojen kanssa. Porilaiset jalkapalloseurat Toejoen Veikot, Musan Salama ja Karhu-Futis järjestävät lapsille Lokkilavan läheisyydessä muun muassa temppuratoja ja tarkkuusammuntaa.

Uutta on myös tapahtumaympäristö: jo aiemmin uutisoitu Jazzpuisto Kirjurinluodossa. Pori Jazz Kids järjestetään 15.–17.7. Selvä pääpäivä on sunnuntai 15.7. Silloin ohjelmaa on Lokkilavalla suuren osan päivästä, kello 10.30–16.

Musiikkia esittävät sunnuntaina muun muassa viisihenkinen lastenyhtye Pomppulinnan Kreivi, joka ammentaa musiikkiinsa aineksia eri puolilta maailmaa. Jazziakin lapsille on tarjolla. Jazzmuusikkojen Mirja Mäkelän ja Mikko Pettisen duo perehdyttää nuorta yleisöä jazzin ja soulin sekä scat-laulun saloihin.

Sunnuntaina esiintyy myös Palmgren-konservatorion opettajien lastenbändi Rytmitoukka. Oheisohjelmana on Circus Ruskan nykysirkusesityksiä.

Maanantaina 16.7. Lokkilavalla esiintyy kello 13.30 Höpinätötterö, jonka debyyttialbumi oli 2017 ehdolla Emma-palkinnon saajaksi. Alueella on maanantaina myös Porin taidemuseon Camera obscura -toimintateltta.

Tiistaina 17.7. ruotsinkielisessä Folktinget presenterar -konserttisarjassa esiintyy Raka Bananer -yhtye. Se tunnetaan leikeistään käsinukeilla ja muulla rekvisiitalla sekä improvisoiduilla seikkailuillaan, joihin lapset saavat vaikuttaa. Yhtyeeseen kuuluvat laulaja Linda Sundberg, kitaristi Miika Hjorth ja perkussionisti Ossi Raippalinna. Lokkilavan esitysten jälkeen Kids-ohjelmaa jatkuu Puistolavalla porilaisen Palmgren-konservatorion sekä Espoon musiikkiopisto Ebelin perinteisillä nuorten kykyjen konserteilla.


Kommentit (1)

  • Ni?

    Ni oliko nää ny niit seuroi, mist ei pääs maailmal fudaa?

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio