Punkbändi julkaisi porilaispoliitikkoon viittaavan biisin nimeltä Huhtasaareen

Pekka Nurmi
Punkbändi julkaisi porilaispoliitikkoon viittaavan biisin nimeltä Huhtasaareen

Huora on tamperelainen punkbändi.

Sini Kuvaja

Punkyhtye Huora julkaisi perjantaina 14.9. sinkun nimeltä Huhtasaareen. Single liittyy bändin tulevaan albumiin, jolla kauhotaan "syvissä ja väkivaltaisissa vääryyden vesissä".

Bändin ironisessa tiedotteessa todetaan, että raivokas ja kantaaottava single Huhtasaareen on saanut inspiraatiota Lasse Mårtensonin hitistä Kaikki paitsi purjehdus on turhaa.

–No arvatkaa, mistä se kertoo? Huhtasaareen kertoo soutelusta syvissä vesissä ja ottaa kantaa vesistömme nykytilaan, kommentoi laulaja Anni Lötjönen uuden kappaleen sanomaa nauraen.

Porilainen korva kuulee biisissä kovastikin viittauksia porilaiseen poliitikkoon Laura Huhtasaareen. Kappaleessa mainitaan demokratian tila ja evoluutio sekä pyydetään: "Opettaja, näytä korkealta valoa, älä reittiä sammuta."

Kappaleen Huhtasaareen soudetaan "ilman airoja" ja "hauskuus kaukana". Biisissä lauletaan myös: "Se Amerikan meininki ei enää vitsinä naurata, eikä se oo tätä menoa meiltä edes kaukana".

Huoran uusi albumi Kosto elää! julkaistaan 2.11.

Kuuntele Huhtasaareen


Kommentit (2)

  • Nimetön

    Upea biisi ja sanat pelkkää faktaa

  • Nimetön

    Ihan hauska biisi!

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio