Pori Jazz

Kommentti: Parasta jatseilla oli uuden löytämisen ilo Daymé Arocenasta Kandace Springsiin

Kommentti: Parasta jatseilla oli uuden löytämisen ilo Daymé Arocenasta Kandace Springsiin
Tomi Nordlund

Vanhat tutut jutut voivat olla maistuvia, mutta kaivattu yllätyksellisyyden kokemus niistä usein puuttuu. Olin nähnyt aiemmin muun muassa Brian Wilsonin, Wilcon, José Gonzálesin, Jamiroquain, Erykah Badun ja Chaka Khanin.

Konkarit oli kiva kokea toistamiseen, mutta uuden löytämisen ilo tuntui antoisammalta. Nyt hurahdin etenkin Daymé Arocenaan, Sam Hennshawiin ja Kandace Springsiin.

Lokki-lavasta on muodostunut jazzien suosikkipaikkani. Siellä kaikki tuntuu paremmalta palveluita ja tunnelmaa myöten.

Harmi, että torstai meni tänä vuonna sään takia osin harakoille, mutta onneksi perjantai ja lauantai paikkasivat komeasti.


Lue myös nämä


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio