Kommentti: Lokki-lava on jotain, mitä muilla festivaaleilla ei ole. Pitäkää siitä kiinni, Pori Jazz!

Kommentti: Lokki-lava on jotain, mitä muilla festivaaleilla ei ole. Pitäkää siitä kiinni, Pori Jazz!
Mikko Elo

Mitä yhteistä on artisteilla Rhye, Brian Wilson, José González, Jethro Tull ja Grace Jones?

Eipä juuri muuta kuin se, että kaikki esiintyivät vaikuttavasti tämän vuoden Pori Jazzissa.

Pori Jazz on vuosi vuodelta yhä selkeämmin yleisfestivaali. Se joutuu taistelemaan asemastaan ja yleisöstään paitsi Flow'n kaltaisten runsaudensarvien, myös niin ikään yleisfestivaaleiksi muuntuneiden perinteisten rockfestivaalien kanssa.

Jotain sellaista Pori Jazzissa kuitenkin on, mitä muilla kotimaisilla musiikkijuhlilla ei ole tarjota – Lokki-lava jazzpitoisine ohjelmistoineen. Tästä rikasteesta festivaalin on syytä pitää kiinni, vaikka myös ison areenan takuuvarmasti täyttäviä meganimiä tarvitaan.


Lue myös nämä


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio