Nyt tuli glooriaa omaperäisille porilaisille – Circlen levy on kolmantena Rolling Stone -lehden vuoden parhaiden metallilevyjen listalla

Kimmo Metsäranta
Nyt tuli glooriaa omaperäisille porilaisille – Circlen levy on kolmantena Rolling Stone -lehden vuoden parhaiden metallilevyjen listalla

Porilainen Circle on todella tuottelias kulttibändi.

Ilona KoskimäkiPori

Porilainen kulttibändi Circle saa suitsutusta musiikkidiggareiden arvostamassa Rolling Stone -lehdessä. Lehti nosti Circlen Terminal-albumin kolmannelle sijalle vuoden parhaiden metallilevyjen listallaan.

Rolling Stone kehuu levyä orgaaniseksi ja liikkuvaiseksi ja ylistää etenkin kappaleita Rakkautta Al Dente, Sick Child ja nimiraitaa Terminal.

Circlen äänimaailmaa verrataan Stoogeesiin, Queeniin ja Pink Floydiin. Bändin sanotaan olevan "omalla tripillään", mutta että on jännittävää päästä mukaan heidän avaruusalukseensa.


Kommentit (2)

  • Nimetön

    Circlelle peukkuja. Upea bändi. Kuka kaipaa Yötä, Dingoa tai Mambaa, kun on Circle ja Pharaoh Overlord.

  • Patagonna

    Vai verrataan Pink Floydiin 👍🍺

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio