Latino Show -kisojen SM-kultaa porilaisille tanssijoille jo toisen kerran peräkkäin

Mari Rinnemäki
Latino Show -kisojen SM-kultaa porilaisille tanssijoille jo toisen kerran peräkkäin

Chispa-ryhmässä tanssivat Hilla Kontinen, Veera Rinnemäki, Aliina Kulmala ja Ninni Perälä. Edessä valmentaja Maria Kause voittopokaalien kera

Piia KoskiahdePori

Porin Baletti- ja Flamenco-opiston kilparyhmä Chispa voitti Suomen mestaruuden viime viikonloppuna pidetyissä Latino Show -kisojen juniorisarjassa ja uusi näin mestaruutensa viime vuodelta. Oulussa pidettyihin kisoihin osallistui noin tuhat tanssijaa ympäri Suomea.

Ryhmä palkittiin myös koko kisojen Mahtavin meininki -pokaalilla.

Voitokas koreografia oli Maria Kausen laatima. Chispa-ryhmässä tanssivat Hilla Kontinen, Veera Rinnemäki, Aliina Kulmala ja Ninni Perälä.


Kommentit (1)

  • Flamenco-fani

    Onnea Flamenco-opisto ja taitavat tytöt!! Upea saavutus!

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio