Katso video: Appendix ja Pori Big Band treenien tiiviissä tuoksinassa

Katso video: Appendix ja Pori Big Band treenien tiiviissä tuoksinassa

Treenit etenevät jouhevasti. Kapellimestari-sovittaja Kimmo Gröhn luotsaa Appendixin ja Pori Big Bandin yhteensulautumaa.

Mikko I. EloPori

– Yksinäisyyden... PELKO!

Tässä katkelmassa punk näyttelee pääosaa, mutta välillä Pori Big Band ottaa vallan ja värittää Appendixin kappaleita lähes elokuvallisilla maisemilla.

Tunnelma on käsin kosketeltavan tiivis, kun big band ja punkyhtye treenaavat yhteistä konserttia varten sovittaja-kapellimestari Kimmo Gröhnin johdolla. Vielä riittää hiomista, mutta jotain ainutlaatuista on syntymässä.

Ajat ovat tekijöiden mukaan sellaiset, että mitä erikoisimmat musiikilliset yhdistelmät näkevät päivänvalon. 1980-luvun poteroihinsa vetäytyneistä puritaaneista ei ole enää tietoakaan.

– Ainoa reaktio, mitä olen kuullut punk-porukoiltakin, on helvetillinen mielenkiinto. Kaikki tuntuvat olevan odottavalla kannalla ja positiivisin mielin, luonnehtii Appendixin kitaristi Ahti Impola.

Lopputulos koetaan Bigpendix-konsertissa Porin Kulttuuritehdas Kehräämössä 23. huhtikuuta klo 20.

 

Kommentit (13)

  • Joppe

    En malta odottaa, olis jo!!!

  • Nimetön

    uuh, nyt on meininkiä! Onko tässä uusi Suomen Nokia!

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio