Hakuliselta tyly kielto Joutsenlaulun levyttämisestä Vain Elämää -levylle – ”Kyse on periaatteesta”

Tomi Glad
Hakuliselta tyly kielto Joutsenlaulun levyttämisestä Vain Elämää -levylle – ”Kyse on periaatteesta”

Jussi Hakulinen ei halua Joutsenlaulua Vain Elämää -levylle.

Pasi Mattila

Nelosella 21. huhtikuuta alkavan Vain Elämää -sarjan tuotantokauden alkua varjostaa kiista ohjelmassa esitettävistä kappaleista.

Avausjaksossa vietetään Olli Lindholmin päivää ja kattauksessa on luonnollisesti Yö-yhtyeen legendaarisimpia hittejä.

Jaksossa Sunrise Avenuen solisti Samu Haber esittää versionsa Joutsenlaulusta, joka on yhtyeen alkuperäisjäsenen Jussi Hakulisen käsialaa. Kaikki kappaleen oikeudet ovat Hakulisen hallussa.

Suomen Kuvalehdelle antamassaan haastattelussa hän kertoo, ettei aio antaa lupaa kappaleen julkaisemiseen.

– En voi ilmeisesti kieltää sen esittämistä televisiossa, mutta mihinkään muuhun julkaisuun en suostu. Kyse on periaatteesta, Hakulinen, paaluttaa Suomen Kuvalehden haastattelussa.

Suomen Kuvalehden juttu


Lue myös nämä


Kommentit (16)

  • Nimetön

    ”Taitaa kundi kuvitella vähän liikoja lurituksestaan, kipale oli suosittu hetken joskus 90-luvulla eikä moni alle 30-vuotias ole sitä ikinä kuullutkaan.”

    Taidat muistaa aikalailla väärin. Kappale soi edelleen jatkuvasti mediassa, ja jopa lapsieni alle 15 vuotta tämä kappale on suosikki. Mutta on totta, että vain elämää biisit ovat melkein kaikki epäonnistuneet sovitukseltaan ,en ymmärrä miksi ne pitää pilata?

  • Nimetön

    Olen monen kuullut tätä biisiä laulavan, mutta kukaan ei pysty siihen kuten Hakulinen. Biisi on ollut kestosuosikki kymmeniä vuosia ja on edelleen paras biisi.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio