Hakulinen tv-haastattelussa: ”Lakimiehet päättävät, mitä tapahtuu”

Tomi Glad
Hakulinen tv-haastattelussa: ”Lakimiehet päättävät, mitä tapahtuu”

Jussi Hakulisen Joutsenlaulun esittämisestä Vain elämää -ohjelmassa on noussut kohu.

Satakunnan Kansa

Kohu Jussi Hakulisen säveltämän ja sanoittaman Joutsenlaulun ympärillä on ollut suomalaisen musiikkimaailman kohutuimpia aiheita läpi viikon. MTV:n Enbuske, Veitola & Salminen -ohjelmassa torstaina illalla vieraillut Hakulinen sanoi antavansa luvan Joutsenlaulun levyttämiseen, mikäli sen Vain elämää -ohjelmassa laulava Samu Haber esittäisi kappaleen kokonaan.

Ohjelmassa soitettiin pätkä Haberin tulkinnasta, mikä sai Hakulisen pudistelemaan päätään.

– Tehköön sen kunnolla, eikä pätkitä sitä tarinaa, Hakulinen murahti Maria Veitolan haastattelussa.

Vain elämää -ohjelman kuultavassa versiossa kappaleesta on karsittu useita säkeistöjä. Helsingin Sanomat kertoi torstaina verkkosivuillaan julkaistussa artikkelissa, että riita kappaleen typistämisestä päätynee oikeuden ratkaistavaksi.

Hakulinen sanoi samaa televisiossa.

– Lakimiehet päättävät, mitä tapahtuu.

Hakulinen nauratti ohjelman studioyleisöä vastatessaan Veitolan kysymykseen, voitaisiinko hänet nähdä Vain elämää -ohjelmassa.

– En mä osaa hymyillä.

Nelosella 21. huhtikuuta alkavan Vain Elämää -sarjan ensimmäisessä jaksossa vietetään Olli Lindholmin päivää.


Lue myös nämä


Kommentit (4)

  • Nimetön

    Ihan aiheellinen pointti Hakulisella: tekijänoikeudet on olemassa sitä varten, että niistä pidetään kiinni. Markkinavoimat eivät voi vapaasti ryöstöviljellä biisejä, valokuvia, taideteoksia yms. Jos niin haluaa tehdä, niiden käyttöön pitää saada lupa siltä, jolla ko. teokseen on tekijänoikeudet.

  • Nimetön

    Niin, miettikää miltä Mona Lisa näyttäisi puolikkaana tai vaikkapa Viimeinen ehtoollinen. Miltä tuntuisi lukea Rikos ja Rangaistus ilman loppuratkaisua. Kyllä Jussilla on tässä pointti.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio