Auts! Popedan uudella levyllä kokonainen biisi on omistettu Yölle kettuiluun

ATTE KAJOVA
Auts! Popedan uudella levyllä kokonainen biisi on omistettu Yölle kettuiluun

Rockbändi Popedan tänään julkastu levy sisältää biisin, jonka aiheena on Yö-yhtyeen musiikki.

Ilona KoskimäkiPori

Tamperelainen rock-yhtye Popeda vie suomalaiskansallisen kuittailun taidon aivan uudelle tasolle tuoreella Haista Popeda! -levyllään.

Härnäämisen kohteena on porilaisyhtye Yö. Biisissä, jonka nimi on Helvetin pitkä perjantai, aiheena on ärsyttävä naapuri, joka laulaa joka viikonloppu karaokea kotonaan, tietysti Yön biisejä. Kertosäkeessä kertoja purkaa turhautumistaan:

Eihän tätä kestä tätä saatanan mollia / naapuri turpaansa sai /

rappukäytävän täydeltä Lindholmin Ollia / taitaa tulla helvetin pitkä perjantai

Muutkin kappaleen osat vilisevät Yö-viittauksia. Kappaleen alkupuolelle kertoja pyytää korkeampia voimia apuun, jotta hänen ei tarvitsisi enää kuunnella Yötä.

Rukoilen neitsyt Mariaa / Ei enää Tiia-Mariaa, ei enää joutsenlauluja, enkeleitä, ei enää yhtään Hakulisen Jussiakaan.


Lue myös nämä


Kommentit (14)

  • Nimetön

    Mutta kun vertaa johonkin Cheekkiin, Saara Aaltoon, Antti Tuiskuun Anssi Kelaan ym, niin tuskin näistä artisteista ketää muistetaan enää 30-40 vuoden päästä, puhumattakaan että olisivat vielä pinnalla.

  • Mika

    Kehittyneelle ja eläneelle ihmiselle yö on aitoa musiikkia.Popeda taas äijä genreä minkä pitäisi tehota ainoastaan teini ikäisiin mutta koska kaikki ihmiset ei kehity kukoistaa moinen roska

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös