Eino Grön ja Maria Makaaberi esiintyvät Porin Museoiden superpäivässä

Lauantaina museoissa on Porissa paljon ohjelmaa, ja niihin on vapaa pääsy.

Porilaislähtöistä Maria Makaaberi -bändiä voi kuulla lauantaina Satakunnan museossa.

Pori

Museot Porissa viettävät ensi viikonloppuna 20.5. superlauantaita, jolloin museot ovat auki myöhäisiltaan ja niissä on erilaista ohjelmaa. Museoihin ja niissä järjestettäviin tapahtumiin pääsee lauantaina ilmaiseksi.

Musiikkiohjelma levittäytyy Kirjurinluotoon, jossa Jyrki Kankaan Bass String Wings -muistomerkin läheisyydessä esiintyy muusikko Ahti Lassila kello 16. Lassila on toteuttanut taidemuseoissa Walking bass -kierroksia, joilla hän soittaa kehittelemiään sävelaihioita eri pisteissä näyttelytilaa. Kirjurinluodon esitykselle on säävaraus.

Reposaaressa syntynyt tangolegenda Eino Grön esiintyy kello 18 Rosenlew-museossa. Ennen konserttia Porin kirjaston musiikkiosaston vastaava kirjastonhoitaja Helena Känä haastattelee Gröniä hänen pitkästä urastaan.

Vuoden 2022 Porilaiseksi bändiksi valittu Maria Makaaberi tuo porilaislähtöistä vaihtoehtorockia Satakunnan museon Taavi-lavalle kello 20.30.

Museoissa on lauantaina paljon erilaista ohjelmaa, kuten opastuksia ja työpajoja. Rakennuskulttuuritalo Toivossa ja Luontotalo Arkissa avautuvat pihojen ja puistojen historiaa esittelevät näyttelyt.

Rakennuskulttuuritalo Toivo on auki lauantaina 20.5. klo 11–15, Poriginal galleria klo 11–20, Satakunnan Museo, Rosenlew-museo ja Luontotalo Arkki klo 11–22.

Tapahtuman koko ohjelma

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut