Lavoille palaava Lapinlahden Linnut tekee kesän ainoan festarikeikkansa Porissa

Kirvatsin Jytän esiintyjäkaarti on nyt selvillä.

Linnut luokkakuvassa: Alarivissä Ari Kettunen, Mikko Kivinen, Hannu Lemola ja Tapio Liinoja. Ylärivissä Jan Noponen, Pekka Hedkrok, Puka Oinonen, Markku Toikka, Jussi Liski ja Matti Jaaranen.

21.2. 9:00

Keskiviikkona 2. elokuuta järjestettävän Kirvatsin Jytän artistikattaus on selvillä. Tuoreimpia kiinnityksiä ovat Meiju Suvas sekä paluun lavoille tekevä huumoriorkesteri Lapinlahden Linnut.

Jo aiemmin on kerrottu, että lavalle nousevat myös Virve Rosti, Freeman ja Menneisyyden vangit, SF-Blues sekä Suurimaa.

Lapinlahden Lintujen paluu kulminoituu juhlavuoteen. Vuonna 1983 perustettu yhtye täyttää pyöreitä vuosia ja lähtee pitkästä aikaa keikoille. Edellisen kerran yhtye on kiertänyt 10 vuotta sitten.

”Juhlimme 30-vuotista taivaltamme isolla konserttisalikiertueella, ja ajattelimme että se oli siinä. Viime kesänä soittamamme hyväntekeväisyyskonsertti sai meidät kuitenkin muuttamaan suunnitelmaa. Päätimme järjestää jälleen rivimme ja juhlistaa 40-vuotista taivalta muutamalla klubikeikalla sekä yhdellä festariesiintymisellä”, Lintujen voimahahmoihin kuuluvat Mikko Kivinen ja Tapio Liinoja kertoivat Kirvatsin Jytän tiedotteessa.

Kirvatsin Jytän festarikeikka on lähtölaukaus kiertueelle, joka jatkuu syksyllä klubikeikoilla. Paluu lavoille tapahtuu kymmenen miehen voimin. Kivisen ja Liinojan lisäksi mukana ovat Ari Kettunen, Hannu Lemola, Jan Noponen, Pekka Hedkrok, Puka Oinonen, Markku Toikka, Jussi Liski ja Matti Jaaranen.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut