Kankaanpäässä kasvanut Sara Männistö laulaa The Voice of Finlandissa – ”Hakematta jättäminen olisi jäänyt kaivelemaan”

Sara Männistön esiintyminen nähdään televisiossa sunnuntaina 19. helmikuuta.

Kankaanpääläislähtöinen Sara Männistö lauloi Porvoon Taidetehtaalla Ääni Ratkaisee -vaiheessa.

17.2. 7:46

Kankaanpääläisiä lukuisissa konserteissa upealla laulullaan ilahduttanut Sara Männistö, 20, osallistuu tv:n The Voice of Finland -laulukilpailuun.

Kankaanpään musiikkiopistosta laulukipinän saanut nuori nainen muutti viime syksynä opiskelemaan hammaslääketiedettä Turun yliopistoon.

”Olen mukana The Voice of Finlandin 12. tuotantokaudella. Ääni ratkaisee -vetoni nähdään Nelosella ja Ruudussa tulevana sunnuntaina 19. helmikuuta kello 20.”

Sara kertoi haaveilleensa Voicesta jo pitkään.

”Nyt tänä vuonna tuntui, että voisi olla hyvä aika hakemiselle. Aluksi vähän epäröin ajatusta. Läheisten kannustuksella päätin lähettää videon ja hakemuksen tuotannolle hakuajan viimeisinä päivinä. Ajattelin, että hakematta jättäminen jäisi varmasti kaivelemaan”, Sara Männistö kertoo.

Hän on todella iloinen, että on päässyt tähän vaiheeseen asti.

”Hakijamäärä oli suuri. Heistä vain pieni osa valittiin hakemuksen ja koelaulujen jälkeen esiintymään Porvoon Taidetehtaalle. Tavoitteeni Voicessa on haastaa itseäni ja saada uusia, hienoja kokemuksia. Teen parhaani, ja katsotaan mihin se riittää. En ota liikaa paineita itse kilpailusta.”

”Nautin laulamisesta ja esiintymisestä valtavan paljon, joten olisi unelma päästä joskus esiintymään keikkailevana artistina.”

Sara Männistö Nelosella ja Ruudussa tulevana sunnuntaina 19.2. kello 20.

Nelonen, Ruutu ja Satakunnan Kansa ovat kaikki osa Sanoma Media Finland -konsernia.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut