Tuure Boelius julkaisee uutta musiikkia

Tuplasingle Mehän vaan tanssittiin & Pakoauto esittelee Tuure Boeliuksen tulevan debyyttialbumin maailmaa.

Tuure Boeliusta seuraa sosiaalisessa mediassa noin 120 000 silmäparia.

16.9. 10:47

Tuure Boelius solmi levytyssopimuksen Sony Music Finlandin kanssa ja ryhtyi samalla tekemään debyyttialbumiaan uuden tiimin kanssa, kertoo levy-yhtiö tiedotteessa. Albumia on työstetty muun muassa Leo Jupiterin, Vilma Alinan ja A&R:näkin toimivan Antti ”Nopsajalka” Hakalan kanssa.

”Mehän vaan tanssittiin oli ensimmäinen biisi, mikä syntyi, kun aloimme rakentamaan tekijätiimiä Nopsajalan kanssa. Biisi käsittelee tilannetta, jossa on vetovoimaa kahden ihmisen välillä. Molemmat tietää, että tilanne ei ole ok, mutta se tuntuu silti hyvältä”, Boelius kertoo tiedotteessa.

”Pakoauto-kappale on ehdottomasti omia suosikkejani tähän mennessä syntyneistä biiseistä. Siinä kuuluu odottamisen sietämättömyys ja pohdinta, voiko tästä koskaan tulla mitään. Kuinka pitkälle voi venyttää omaa moraaliaan – kuinka pitkään voi valehdella itselleen ennen kuin myöntää, että tämä ei ole ok.”

Tuure Boelius aloitti uransa 14-vuotiaana julkaisemalla tubevideoita, joista artistin esiintymistaidot kiinnittivät yleisön huomion. Boeliusta seuraa sosiaalisessa mediassa noin 120 000 silmäparia. Tämän jälkeen artistin uralle siirtynyt pop-artisti on tunnettu monista top-listojen kärkisijoille nousseista hiteistään sekä teatteri- ja tv-rooleistaan.

Tuure Boelius on syntynyt ja käynyt koulunsa Porissa.

Kuuntele tuplasingle Mehän vaan tanssittiin & Pakoauto tästä.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut