Yleisön tunnelma ennen Porin teatterin suurtuotannon ensiesitystä oli liki käsin kosketeltava – Katso kuvakooste Evitan ensi-illasta

Ensi-iltayleisöstä suurelle osalle musikaali oli entuudestaan tuttu joko näyttämöltä tai elokuvasta.

Ilari Koivuselle Evita-musikaali on tuttu Tampereen Työväen Teatterin versiosta ja Madonnan tähdittämästä elokuvasta. Oman kaupungin teatterin musikaali oli hänelle itsestäänselvyys. Koivusen mukaan Evita on yksi harvoja feministisiä musikaaleja ja samalla kertomus siitä, miten pienestä ihmisestä voi kasvaa suuri tarina. ”Teksti alkaa takaumasta. Se pistää mietityttämään mitä meistä itsestämme jää kun lähdemme. Kaikki kaiketi toivoisivat, että itsestä tehtäisiin musikaali”, pohti Koivunen ja sanoi tulevansa viikon päästä katsomaan uuden ensembleen, jossa Evitana on tuolloin Maria Pere.

9.9. 20:26

Pori

Porin teatterin Evita-musikaali sai perjantaina ensi-iltansa. Ennen musikaalin alkua yleisön tunnelma oli liki käsin kosketeltava. Tarinassa Argentiinan entisen presidentin Juan Perónin puolisosta Eva Perónista kun ovat kaikki suuren draaman ainekset. Tie ryysyistä rikkauksiin, nousu kansan palvomaksi pyhimykseksi ja poliittisten vastustajien halveksimaksi kiipijäksi käsittää lähes myyttisiin korkeuksiin nousevan tarinan.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut