Johnny Depp nousi lavalle Helsingissä brittikitaristi Jeff Beckin bändissä

Johnny Depp soittaa kitaraa brittiläisen Jeff Beckin kiertuebändin riveissä. Beck ja Depp esiintyvät maanantaina myös Tampere-talolla.

Muusikko-näyttelijä Johnny Depp esiintyi sunnuntaina Helsinki Blues Festivalilla Kaisaniemen puistossa. Depp esiintyi Suomessa viimeksi Hollywood Vampires -yhtyeensä kanssa neljä vuotta sitten.

19.6. 21:24

Muusikko-näyttelijä Johnny Depp esiintyi sunnuntaina Helsinki Blues Festivalilla Kaisaniemen puistossa. Depp soittaa kitaraa brittiläisen Jeff Beckin kiertuebändin riveissä. Beck ja Depp esiintyvät maanantaina myös Tampere-talolla.

Jeff Beck on yli 50 vuoden uran tehnyt kitaristi, joka on muun muassa palkittu kahdeksan kertaa musiikkialan Grammy-palkinnolla. Beck esiintyi Suomessa viimeksi Pori Jazzeilla vuonna 2010.

Depp puolestaan esiintyi Suomessa viimeksi Hollywood Vampires -yhtyeensä kanssa neljä vuotta sitten.

Jeff Beck on yli 50 vuoden uran tehnyt kitaristi, joka on muun muassa palkittu kahdeksan kertaa musiikkialan Grammy-palkinnolla.

Depp on ollut viime aikoina otsikoissa toukokuun lopulla päättyneen oikeudenkäynnin takia. Ex-aviopari Johnny Depp ja näyttelijä Amber Heard syytti toisiaan kunnianloukkauksesta, herjauksesta ja parisuhdeväkivallasta.

Valamiehistö päätti, että Heardin on maksettava Deppille 15 miljoonan dollarin korvaukset kunnianloukkauksesta. Depp määrättiin maksamaan Heardille 2 miljoonaa dollaria tämän kunnian loukkaamisesta.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut