Mitä ihmettä? Anniksella tanssitaan pian valssin ja humpan tahtiin

Underground-kulttuurin kotipesä muuntuu lavatanssipaikaksi.

Annis ja lavatanssit kuulostaa äkkiseltään erikoiselta yhtälöltä. Heinäkuussa testataan, onko urbaaneille lavatansseille kysyntää Porin keskustassa.

17.6. 15:41

Pori

Kulttuuritalo Anniksella on nähnyt monenlaista menoa mutta tuskin ennen tällaista. Tänä kesänä Anniksella järjestetään tiettävästi ensimmäiset lavatanssit. Näin voi vahvasti veikata, sillä Annis on perinteisesti ollut underground-kulttuurin koti, punk-, rock-, pop- ja rap-keikkapaikka sekä paikallisen harrastajateatterielämän mekka.

Idean takana on paikallinen Villit koirat -bändi, jolle itselleenkin tanssimusiikki on melko uusi valtaus. Yhtye valmistautui vuonna 2020 suuriin juhliin treenaamalla tanssimusiikkia. Juhlat peruuntuivat, mutta bändi sai idean lavatansseista Anniksella.

Bändin laulaja, näyttelijänä paremmin tunnettu Joonas-Petteri Nieminen, kertoo että Anniksella ideasta innostuttiin heti. Urbaanissa ympäristössä aiotaan järjestää mahdollisimman perinteinen hyvän mielen tapahtuma. Bändi soittaa perinteistä tanssimusiikkia: valssia, tangoa, humppaa ja foksia mutta illan päätteeksi myös suomirock/pop-osastoa.

Nieminen toivoo myös nuorten innostuvan mukaan erilaiseen Annis-iltaan.

”Tällä hetkellä tanssilavoilla on paljon nuortakin väkeä.”

Ilmainen urbaanit lavatanssit -tapahtuma Anniksella perjantaina 1.7. klo 18. Vapaa pääsy.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut