Heta Halonen ja Lauri Ketonen pääsivät jatkoon Tangomarkkinoiden laulukilpailussa

Molemmilla satakuntalaisilla jatkoon menijöillä on teatteritaustaa.

Heta Halonen tunnetaan Porissa muun muassa näyttelijänä ja solistina.

22.5. 7:53

Satakuntalaisista laulajista Heta Halonen Porista ja Lauri Ketonen Raumalta jatkavat Seinäjoen Tangomarkkinoiden laulukilpailussa. Lauantai-iltana Vantaalla järjestetyssä semifinaalissa kuultiin kahdeksaa miessolistia ja kahdeksaa naissolistia.

Porilainen Heta Halonen, 30, osallistuu Tangomarkkinoille ensimmäistä kertaa. Hän on ammatiltaan musiikkipedagogi, näyttelijä ja muusikko. Hänen semifinaalikappaleensa oli Muistojeni tango.

Raumalainen Lauri Ketonen, 39, on nähty aiemminkin laulukilpailussa. Ketonen on ammatiltaan näyttelijä. Ketosen semifinaalikappale oli Tango desiree.

Lauri Ketonen on ohjannut Raumalla Badding-musikaalin.

Jatkoon pääsivät myös Sari Tuliniemi (Kirkkonummi), Hanna Hirvonen (Kajaani), Hanne Kivioja (Jyväskylä), Keijo Hietikko (Kurikka), Janne Marja-aho (Helsinki) ja Tomi Kuusela (Mynämäki).

Karsiutuneiden joukossa olivat Huittisista kotoisin oleva liikuntakeskuksen yrittäjä Maija Tenkanen, 37, ja euralainen ammatillinen opettaja Ari Mäki, 46. Tenkanen osallistui kilpailuun kolmatta ja Mäki peräti viidettä kertaa.

Semifinaalin kuusitoista tangotaituria oli valittu sekä yleisöäänin että tuomareiden päätöksellä yhteensä 247 laulukilpailuun osallistuneen hakijan joukosta.

Tangokilpailun tuomaristoon kuuluvat tänä vuonna puheenjohtaja Nina Tapio, tanssinopettaja Marco Bjurström, vuoden 2010 tangokuningas Marko Maunuksela, laulaja Hanna Pakarinen ja Universal Music Groupin edustaja Marja Kokko.

Laulukilpailun finaalien karsinta järjestetään 7. heinäkuuta Seinäjoki Areenalla.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut