Pori Jazzilta julki kymmenen uutta esiintyjää – Gov’t Mule kesällä Kirjuriin

Kirjurinluodossa esiintyy kesällä myös 70 vuotta juuri täyttänyt Dave Lindholm Kynä & Kumppanit -yhtyeensä kanssa.

Gov’t Mulen piti esiintyä Porissa jo kesällä 2020, mutta pandemia sotki suunnitelmat. Suomessa kokoonpano on esiintynyt vain kerran aiemmin.

13.4. 10:00

Pori

Porissa soi kesällä juureva blues-rock yhdysvaltalaisen Gov’t Mulen kuljettamana. Yhtyeen piti saapua Poriin jo kesällä 2020, mutta pandemia sekoitti suunnitelmat. Nyt tämä kitaristi Warren Haynesin johtama bändi on tulossa Kirjurinluotoon.

Suosittu Gov’t Mule sai alkunsa Allman Brothersin sivuprojektina vuonna 1994 mutta jatkoikin omaa elämäänsä. Yhtye on nähty Suomessa vain kerran aiemmin. Pori Jazzissa bändi esiintyy torstaina 14.7.

Pori Jazz julkisti keskiviikkona Gov’t Mulen lisäksi yhdeksän muuta uutta esiintyjänimeä, joihin kuuluvat äskettäin 70 vuotta täyttänyt Dave Lindholm Kynä & Kumppanit -yhtyeensä kanssa, soul-artisti Moses Sumney, afrobeat-yhtye Kokoroko ja trumpetisti Emma-Jean Thackray. Ghanasta asti Poriin saapuu gospel-, funk- ja soul-yhtye Alogte Oho & His Sounds of Joy.

Torstaina 14.7. Pori Jazzissa esiintyvä Moses Sumney on julkaissut kaksi kiitettyä studioalbumia. Yhdysvalloissa ja Ghanassa kasvanut Sumney on herättänyt suurta kiinnostusta omaperäisellä upealla äänellään ja sävellyksillään.

Kotimaisia artistilisäyksiä ovat Jesse Markin ja Rosa Coste, Valtteri Laurell Nonet ja Talambo.

Pori Jazzin aiemmin julkistettuihin esiintyjiin kuuluvat muun muassa John Legend, Simply Red, Lewis Capaldi, Emeli Sandé, Charles Lloyd feat. Bill Frisell ja Thundercat.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut