Rock in the City Poriin ja Raumalle - Kulttuuri - Satakunnan Kansa

Rock in the City tulossa ensi kesänä Poriin ja Raumalle

Rock in the City -festivaali on ollut tarkoitus järjestää Porissa jo kolmesti, mutta vain yksi tapahtumista on toteutunut.

Rock in the City -festivaali järjestettiin kesällä 2020 Porin Kirjurinluodossa.

2.12.2021 9:33

Pori, Rauma

Rock in the City -festivaali aiotaan järjestää ensi kesänä Satakunnassa Porissa ja Raumalla. Aikuisille suunnattu kaksipäiväinen festivaali on tarkoitus järjestää ensi kesänä kaikkiaan 12 kaupungissa.

Kussakin kaupungissa esiintyy kymmenen rockartistia. Festivaalin ohjelmisto julkistetaan myöhemmin, eikä myöskään lipunmyynti tapahtumiin ole alkanut vielä.

Festivaalikiertue järjestettiin ensimmäistä kertaa vuonna 2019. Kiertue toteutui myös kesällä 2020 ja 2021 joissakin kaupungeissa, mutta osa tapahtumista jouduttiin perumaan koronavirusrajoitusten takia.

Satakunnassa peruttiin viime kesänä sekä Rauman että Porin festivaali. Tälle vuodelle ostetut liput käyvät sellaisenaan ensi vuoden festivaaliin.

Festivaali on 17.–18. kesäkuuta Raumalla Parpansalissa ja 19.–20. elokuuta Porin Kirjurinluodossa.

Rock in the City on ollut tarkoitus järjestää Porissa jo kolmesti, mutta vain yksi festivaaleista on toteutunut. Vuonna 2019 Porin kaupunki päätti perua kaupunkiin kesälle sovitun tapahtuman festivaalialueen ahtauden takia. Kaupunki joutui maksamaan tapahtuman perumisesta käräjäoikeuden sovintoesityksen mukaisesti vahingonkorvausta 50 000 euroa ja oikeudenkäyntikuluja 35 000 euroa festivaalit tuottavalle RH-Entertainment Oy:lle.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut