Raumanmeren juhannukseen 2022 kotimaan ja kansainvälistä tähtikaartia – Clean Bandit - Kulttuuri - Satakunnan Kansa

Raumanmeren juhannukseen kotimaista ja kansainvälistä tähtikaartia – Clean Bandit ohjelmiston ykkösveturina

Kolmen päivän festivaaleilta alkuun 24 nimiesiintyjän kattaus. Rauman juhannusbileissä ovat mukana Robin Schulz, JVG, R3hab ja Sanni.

Rauman Otanlahden rantapuistossa juhlitaan juhannusta kahden vuoden koronatauon jälkeen. Kolmipäiväinen RMJ-festivaali soi 23.–25. kesäkuuta.

29.11.2021 9:00

Rauma

RMJ -juhannusfestivaalia juhlitaan kahden vuoden koronatauon jälkeen jälleen ensi vuoden kesäkuussa. RMJ:n esiintyjiin kuuluvat muun muassa Clean Bandit, Robin Schulz, JVG ja R3hab.

Brittiläinen supersuosittu elektrorio Clean Bandit tunnetaan lukuisista hiteistä, kuten Rockabye, Symphony ja Solo. Näiden lisäksi RMJ:ssä voi odottaa kuulevansa livenä myös muun muassa hitit All around the world (La la la), Sugar, Fast Car ja Perfect Strangers, kun juhannustunnelmaa ovat nostattamassa myös saksalainen DJ Robin Schulz, Hollannista ponnistava DJ ja tuottaja R3hab sekä brittiläinen Jonas Blue.

Kotimaisia esiintyjiä festivaalilla ovat muun muassa JVG, Gasellit ja Sanni. Ulkomaisista esiintyjiä ovat myös ranskalainen DJ-duo Ofenbach, saksalainen Topic, tanskalainen DJ ja tuottaja Martin Jensen, energisistä liveistään tunnettu norjalainen DJ ja tuottaja Nick Strand, englantilainen elektronisen musiikin DJ ja tuottaja Riton sekä Euroopassa kovassa nosteessa porskuttava saksalainen EDM-duo Vize.

Bileissä ovat mukana myös Adi L Hasla, Bess, Evelina, Ibe, Kube, Mouhous, Petri Nygård, Pihlaja, Portion Boys, Teflon Brothers, The Second Level ja Tinze.

Nelonen Media Liven tuotantopäällikkö Jonna Myllykangas toteaa, että kahden vuoden tauko on käytetty hyödyksi aluesuunnittelussa. Alueen toiminnallisuuteen ja visuaaliseen suunnitteluun on panostettu uudella tavalla.

Fstivaali järjestetään Rauman Otanlahden rantapuiston lavoilla 23.–25. kesäkuuta. Esiintyjänimistä on nyt julkaistu 24, ja ohjelmisto täydentyy ensi vuoden alkupuolella. Festivaalilla käyvät sisäänpääsyyn peruttujen juhlien 2020 tai 2021 liput.

Lisätietoa netissä: RMJ 2022.

Satakunnan Kansa ja Nelonen Media Live kuuluvat Sanoma-konserniin.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut