Lallis päättää keikkavuotensa stadionluokan esiintyjään – ”Onhan kaikissa isoissa jutuissa riski” - Kulttuuri - Satakunnan Kansa

Lallis päättää keikkavuotensa stadionluokan esiintyjään – ”Onhan kaikissa isoissa jutuissa riski”

Eura Events julkisti Köyliön Lallintalolle esiintyjän, joka konsertoi ensi kesänä Olympiastadionilla.

Arkistokuva Haloo Helsingin keikalta tämän vuoden Tammerfestistä.

11.11. 10:33

Säkylä

Koronatauolta palaavan Köyliön Lallintalon keikkavuosi päättyy stadionluokan esiintyjään. Lalliksen lavalle kipuaa yksi Suomen tämän hetken nimekkäimmistä esiintyjistä, ensi kesäkuussa Olympiastadionilla konsertoiva Haloo Helsinki.

Lalliksen keikkaillat järjestävä Eura Events julkisti bändin esiintymisen keskiviikon ja torstain välisenä yönä. Haloo Helsinki esiintyy Lalliksella 17. joulukuuta.

Eura Eventsin promoottori Tomi Viren ei osaa nähdä tämän koko- ja oletettavasti myös hintaluokan bändin kiinnittämistä Köyliön metsien keskelle riskinä.

”Onhan kaikissa isoissa jutuissa riski, mutta pidän artistin vetovoimaa niin kovana, etten näe, että sen pitäisi esiintyä vain isojen kaupunkien keskustoissa. Minusta Köyliön sijainti on oikein hyvä. Reilun 100 kilometrin säteelle yltää Pori, Rauma Turku ja Tampere.”

Yleisöä lämmittelee Siikaisista ponnistava Frans Harju.

Lue lisää: Täältä tulee toinen siikaislaisista Harjuista – Mikon kaksosveli Fransin sooloura on lupaavalla oraalla

Lalliksen koronatauko päättyy viikonloppuna 19.–20. marraskuuta. Perjantaina lavalle nousee Eppu Normaali ja Miljoonasade, lauantain ysäribileissä muun muassa Pandora, Movetron ja Waldos´people. Kaikkiaan loppuvuodelle on lukittu viisi keikkailtaa.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut