Meghan vaikuttaa aidosti hämmentyneeltä ja riepottelusta ahdistuneelta Matka Afrikkaan -ohjelmassa - Kulttuuri - Satakunnan Kansa

Meghan vaikuttaa aidosti hämmentyneeltä ja riepottelusta ahdistuneelta Matka Afrikkaan -ohjelmassa

Sussexin herttuatar Maghan vieraili puolisonsa prinssi Harryn kanssa Afrikassa syyskuussa.

23.11.2019 7:00

Harry ja Meghan: Matka Afrikkaan

☆☆☆ Sussexin herttuapari Harry ja Meghan teki Archie-vauvansa kanssa syyskuussa kierroksen Etelä-Afrikassa, Botswanassa, Angolassa ja Malawissa.

Angolassa Harry tutustui äitinsä Dianan maamiinojen vastaiseen työhön. Välillä näytetään ujon ja hauraan näköistä Dianaa kävelemässä maamiinakentillä.

Muuten Nuoren parin ohjelma oli samankaltainen kuin Sauli Niinistön Etiopiassa: kouluvierailuja, puiden istutusta, tanssia ja laulua. Meghanilla on äitinsä puolelta juuret Afrikassa, ja hän puhui värillisyydestään ensimmäistä kertaa.

Brittiläisen ITV:n tuotanto nähdään Suomessa yksinoikeudella suoratoistopalvelu Dplayssa ja Friillä. Kuninkaallisten ihailijoille pääkohdat voivat olla lehdistä tuttuja.

Meghan on joutunut brittilehdistön hampaisiin. Häntä pidetään etikettiä rikkovana amerikkalaisena, joka on pilannut prinssiveljesten välit. Kameroiden edessä hän vaikuttaa aidosti hämmentyneeltä ja riepottelusta ahdistuneelta nuorelta äidiltä.

Frii lauantai 23.11. klo 19.55

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: