Parhaat ja pahimmat joululaulut, haastateltavina Teemu Niemelä, Sanna Kuusisto ja Tuomas Keskimäki - Kulttuuri - Satakunnan Kansa

Runoilija Tuomas Keskimäelle eräs joululaulu on niin tärkeä, että hän otti siitä tatuoinnin – Kolme tuttua satakuntalaista kertoo joululaulusuosikkinsa ja -inhokkinsa

Mikä joululauluissa viehättää, mikä ärsyttää? Näyttelijä Teemu Niemelä, kuoronjohtaja-säveltäjä Sanna Kuusisto ja runoilija Tuomas Keskimäki nauttivat joulumusiikista kukin omalla tavallaan.

Tuomas Keskimäki, Teemu Niemelä ja Sanna Kuusisto nauttivat joululauluista, kunhan musiikki on mieluista eivätkä pimpeli-pompeli -joululaulut kajahda kaupoissa liian aikaisin syksyllä.

14.12.2019 10:00

Täydellinen joululaulu poiki tatuoinnin

Kirjailija, sanoittaja ja muusikko Tuomas Keskimäki tunnetaan Korpiklaani-sanoittajana ja Hiidenhauta-yhtyeestä. Hän kertoo olevansa joulun ystävä, jota joululaulut inspiroivat ympäri vuoden.

Yksi laulu on yli muiden. Keskimäen mielestä täydellinen joululaulu on Sylvian joululaulu. Sen merkityksestä hänelle kertoo jotain se, että hänen olkavarteensa on tatuoitu laulun Sylvia-lintu, mustapääkerttu.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos