Mira Luoti ja Petra Ahola tutustuivat seikkailusaarella. Nyt he näyttelevät jälleen yhdessä. - Kulttuuri - Satakunnan Kansa

Mira Luoti ja Petra Ahola ystävystyivät seikkailusaarella vuosia ennen tähteyttä – Elämän polut veivät erilleen, mutta nyt Olavi Virta tuo heidät yhteen Pälkäneelle

Kaksikon yhdistää kohta ensi-iltansa saava laulajalegenda Olavi Virrasta kertovat musikaali. Luodin ja Aholan ystävyys alkoi villistä kesästä Väskinsaarella vuonna 2000. Luoti näytteli nuorisoteatterissa, jossa Aholan sisko Minna-Stiina Saaristo toimi ohjaajana. Saaristo sai tehtäväkseen suunnitella ohjelman Väskinsaarelle, joka oli Naantalin Muumimaailman yhteydessä toiminut seikkailusaari.

Mira Luodin ja Petra Aholan energiat löivät yksiin heti ensihetkestä. He tapasivat Luodin ollessa 20 ja Aholan 16. Silloin julkisuus ja hurjat elämänkäänteet olivat vasta tuloillaan.

1.7.2019 21:34

– Me olemme kuin koiria! Hirmu nopeita syttymään, Mira Luoti sanoo ja katsoo ystäväänsä Petra Aholaa.

Ahola teeskentelee hetken koiraa ja kysyy missä pallo on.

– Mutta silloin, kun tehdään töitä, ei kohelleta, hän vakavoituu.

Ja töitä nämä naiset ovat tehneet. Luoti on jättänyt lähtemättömän vaikutuksen Suomen musiikkikenttään. Ahola taas on Tampereen työväen teatterin tärkeimpiä kasvoja.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut