Ammattilainen ja harrastaja loistavat tähtiparina Von Trappin perheen kiemuroissa Tasalan lavalla - Kulttuuri - Satakunnan Kansa

Ammattilainen ja harrastaja loistavat tähtiparina Von Trappin perheen kiemuroissa Tasalan lavalla – ”Kaikki ovat yhtä tärkeitä”

Luvian Tasalan talviteatteri nostaa kaksi erilaista tähteä tasaveroisina samalle estradille. Teatteriharrastus on opettanut luvialaiselle, entiselle aralle esiintyjälle Milla Nordlundille silmiin katsomista ja rohkeutta. Poriin rakkauden perässä muuttaneelle ammattiesiintyjälle Jarkko Kujanpäälle harrastajateatteri taas on tarjonnut mahdollisuuden jatkaa omaa sisäistä luomisen paloa.

Edelweiss! Maria eli Milla Nordlund on omaksi ilokseen opetellut kitaransoittoa. Soittotaidoille tuli käyttöä heti rooliin pyrkiessä, sillä koelauluissa Nordlund säesti itseään kitaralla ja sai pääroolin. Kapteeni Von Trapp eli Jarkko Kujanpää kuuntelee.

3.1.2020 19:59

Eurajoki

Uudet, pyörillä liikkuvat rappuset on juuri tuotu lavalle. Askelmat eivät tosin vie vielä minnekään. Näyttötaulut ja valosysteemit roikkuvat jo asennettuina uskottavan näköisinä mustanharmaissa elementeissä. Lavaa pidentävä lisäosakin on jo paikoillaan. Lavan alla vilkkuu erivärisiä valmiusvaloja ääni- ja valomonitoreissa. Lavasteet makaavat lattialla maalattavina.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: