Rammstein tekee toisenkin keikan Ratinassa. - Kulttuuri - Satakunnan Kansa

Jättiyllätys: Rammstein tekee toisenkin stadionkonsertin Tampereen Ratinassa – liput myyntiin keskiviikkona

Maailman suurin konserttituotanto koetaan Tampereella Ratinan stadionilla elokuussa kahtena iltana.

Saksalaisbändi Rammstein tekeekin Tampereen Ratinassa kaksi stadionkeikkaa ensi kesänä. Kuvassa yhtyeen laulaja Till Lindemann Provinssirockissa 2010. ­

1.6.2019 8:56

Maailman suosituimpiin yhtyeisiin lukeutuva Rammstein soittaa toisenkin stadionkonsertin Tampereella Ratinan stadionilla. Konsertti pidetään perjantaina 9. elokuuta.

Saksalaisjätin aiemmin myyntiin tullut konsertti soitetaan Ratinassa 10. elokuuta. Sen kaikki 32 000 lippua myytiin loppuun viime syksynä vain 10 minuutissa.

Toisen keikan liput tulevat myyntiin ensi keskiviikkona 5. kesäkuuta kello 9.

Kiertue alkanut jo

Rammstein soitti tällä viikolla konserttikiertueensa ensimmäisen konsertin. Lisäkeikan saaminen Suomeen varmistui, kun konsertin tuotantoyksityiskohdat ja niihin liittyvät logistiikka-aikataulut vahvistuivat ensimmäisen konsertin myötä.

– Luvassa on jotain täysin ennennäkemätöntä – mahdollisesti kaikkien aikojen kunnianhimoisin ja näyttävin stadionspektaakkeli, konsertin promoottori Rauha Kyyrö sanoo tiedotteessa.

Rammsteinin toukokuussa julkaistu nimikkoalbumi Rammstein nousi odotetusti listojen kärkisijoille kautta maailman ja kohosi myös Suomessa listaykköseksi niin digitaalisissa kuin fyysisissä julkaisuissa.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?