Porin Teatterin johtoon on valittu Anttivesa Knuuttila - Kulttuuri - Satakunnan Kansa

Porin Teatterin johtoon on valittu Anttivesa Knuuttila

Porin teatterin talous- ja hallintojohtaja ja Porin kokoomuksen valtuustoryhmän puheenjohtaja Anttivesa Knuuttila on nimitetty Porin teatterin johtoon.

4.12.2019 14:27

Pori

Porin Teatterisäätiön hallitus on valinnut kokouksessaan teatterin toimitusjohtajaksi Anttivesa Knuuttilan. Knuuttila aloittaa tehtävässään 1.1.2020.

Knuuttila on toiminut tähän mennessä Porin Teatterisäätiön talous- ja hallintojohtajana sekä Porin Teatteritalo Oy:n toimitusjohtajana.

Porin Teatterisäätiön taiteellisena johtajana aloittaa 1.1.2020 Christian Lindroos. Hänet valittiin tehtäväänsä toukokuussa 2019. Taiteellinen johtaja vastaa muun muassa ohjelmistovalinnoista sekä taiteellisen linjauksen suunnittelusta.

Lindroos toimii tällä hetkellä Seinäjoen kaupunginteatterin taiteellisena johtajana. Hän on ohjannut Porin teatteriin muun muassa näytelmät Kuninkaan puhe, The Producers, Iso Kiltti Jättiläinen ja Tuntematon sotilas.

Eläkkeelle siirtyvä teatterinjohtaja Patrik Drake jatkaa tehtävässään 31.12.2019 saakka.

Porin Teatterisäätiö vastaa Porin Teatterin näytöstoiminnan järjestämisestä, ja Porin Teatteritalo Oy:n toimenkuvaan kuuluu teatterikiinteistön ja ravintolatoiminnan hallinnointi.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: