Fantasiakirjailija Jessica Townsend tunsi olevansa Australiassa kaikesta sivussa - Kulttuuri - Satakunnan Kansa

Fantasiakirjailija Jessica Townsend tunsi olevansa Australiassa kaikesta sivussa – Ihastui Lontoon metroon ja kehitti kirjoihinsa salaperäisen "seittilinjan"

Uusiksi Harry Pottereiksi kutsutun Nevermoor-kirjasarjan kirjoittaja hullaantui Lontoosta, joka oli esikuvana fantasiakaupungille. Lontoossa oli ensinnäkin metro ja se on paikka, missä kaikki on mahdollista ja missä on myös vaaran tuntua. Tapasimme iloisen ja avoimen Jessica Townsendin Helsingissä.

Nevermoorista syntyi taianomainen versio Lontoosta. Helsingissä piipahtanut kirjailija Jessica Townsend paljastaa, että myös Italian Venetsia, Skotlannin Edinburgh ja Marokon Marrakech ovat antaneet vaikutteita sarjan kolmeen ensimmäiseen kirjaan.­

1.6.2019 8:00

Fantasiakirjailija Jessica Townsendistä kertovissa lyhyissä esittelyissä mainitaan, että hän on kiinnostunut julkisesta liikenteestä.

Siis mitä? Eikö uusiksi "Harry Pottereiksi" mainostettujen Nevermoor-kirjojen kirjoittajan pitäisi olla ennemminkin kiinnostunut velhoista, taikuudesta ja kaikesta yliluonnollisesta, eikä jostakin niin insinöörimäisen arkisesta kuin joukkoliikenteestä?

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?