Prinssi Andrew'lla oli pedofiiliystävä – Dokumentissa vilahtelee hierontahuonetta, privaattiyökerhon juhlia ja yksityisen saaren seksiorgioita - Kulttuuri - Satakunnan Kansa

Prinssi Andrew'lla oli pedofiiliystävä – Dokumentissa vilahtelee hierontahuonetta, privaattiyökerhon juhlia ja yksityisen saaren seksiorgioita

Seksikohu ajoi Andrew'n luopumaan kuninkaallisista velvollisuuksistaan.

Nykyinen presidentti Donald Trump, vaimo Melanie Trump, Prinssi Andrew ja taustalla Jeffrey Epstein kuvattiin samoissa juhlissa.

19.1.2020 7:00

Prinssi Andrew ja pedofiili

☆☆☆ Mikä skandaali ja soppa Britannian hovia riepotteleekaan. Lyhyen ajan sisällä jo kolme on luopunut kuninkaallisista velvollisuuksistaan. Prinssi Harry ja herttuatar Meghan vetäytyivät omasta tahdostaan, mutta prinssi Andrew'n ajoi luopumiseen seksikohu.

Sitä ja prinssi Andrew'n ja miljonääri Jeffrey Epsteinin ystävyyttä valottaa uusi dokumentti.

Lukuisista seksuaalirikoksista ja alaikäisten seksikaupasta syytetty Epstein kuoli selliinsä viime kesänä. Miesten ystävyydestä on todisteena valokuva- ja videomateriaalia sekä Epsteinin yksityiskoneen lokitietoja.

"Tavallista rikkaiden parissa"

Harrastiko Andrew seksiä alaikäisen Virginia Robertsin kanssa 2000-luvun alussa? Näin Roberts, nykyiseltä sukunimeltään Giuffre, väittää dokumentissa. Hän väittää harrastaneensa prinssi Andrew’n kanssa seksiä ensimmäisen kerran 17-vuotiaana ja saaneensa siitä 15 000 dollarin korvauksen.

Dokumentissa vilahtelee hierontahuonetta, privaattiyökerhon juhlia ja yksityisen saaren seksiorgioita.

Yksi haastateltava sanoo, että tällainen toiminta, jossa 16–17-vuotiaita tyttöjä kutsutaan juhliin, on hyvin tavallista rikkaiden parissa.

Myös nykyinen presidentti Donald Trump esiintyy useassakin kuvassa. Pienet ovat piirit maailman moraalittomilla rikkailla.

Dokumentti ei kerro lopullista totuutta, mutta kysymyksiä ja vahvoja epäilyjä se jättää ilmaan.

TV5 klo 20.00

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: