Nämä kulttuuritilaisuudet on nyt peruttu Satakunnassa - Kulttuuri - Satakunnan Kansa

Moni maaliskuun kulttuuritilaisuus on peruttu Satakunnassa

Data Error -näytelmässä maanviljelijä (näyttelijä Mika Piispa) haaveilee televisiossa näkemästään unelmien naisesta ja päättää päivittää itsensä tälle kelpaavaksi. Pienoisnäytelmä on osa esitystä ”3 kuvaa huomisesta”.

13.3.2020 15:17 | Päivitetty 13.3.2020 16:26

Pori

Perjantaina moni kulttuuritilaisuuksien järjestäjä ilmoitti tapahtumien peruuntumisesta koronavirustilanteen takia. Kulttuuritapahtumia perutaan nyt niin runsaasti, että yleisön kannattaa varmistaa esityksen toteutuminen ennen kuin lähtee paikan päälle.

Promenadi-salin kaikki yleisötilaisuudet on peruttu 31.5. asti.

Porin kaupungin museoiden ja kirjastojen yleisötilaisuudet on peruutettu 31.5. asti, mutta museot ja kirjastot pidetään auki.

Porin teatteri ja Rauman teatteri peruivat kaikki kevään loput näytökset.

Porin teatteri ja Rauman teatteri peruvat kaikki kevään esitykset

Rauman merimuseo on sulkenut kaikki näyttelynsä toistaiseksi. Myös merimuseon järjestämät tilaisuudet on peruttu. Merimiehen suku -luentosarjan viimeinen luento 1.4. siirretään syksyyn 2020.

Kulttuuritehdas Kehräämö on suljettu ainakin viikonlopun 13.-15.3. Esitys 3 kuvaa huomisesta on peruttu ja Kalevauva.fi:n keikka siirretään syksyyn pidettäväksi 4.9. Lunastetut liput käyvät sellaisenaan uuteen keikkapäivään.

Euran kunta on perunut lauantain 14.3. Esihistoriaseminaarin sekä kaikki Seniori-ikäisten maaliskuu -tapahtumasarjan kunnan järjestämät tapahtumat.

Teatteri Ulpu on perunut toistaiseksi Ukkosenjumalan poika -näytelmän näytökset. Näytökset pyritään siirtämään myöhempään ajankohtaan. Myös Ulpun teatterikerhot keskeytetään toistaiseksi.

Pori Sinfonietta ilmoitti The Lord of the Rings Fantasy -konsertin peruuntumisesta. Orkesteri tiedottaa loppukauden toiminnastaan lisää myöhemmin. The Lord of the Rings Fantasy -konserttiin lipun ostaneet saavat ensi viikolla ohjeet siitä, miten heidän pitää toimia.

Pori Dance Company ilmoitti peruvansa Promenadikeskuksen Triple Bill -esityksen 15.3. Lipun ostaneilla on mahdollisuus saada lippurahat takaisin tai vaihtoehtoisesti jo ostetut liput käyvät myös myöhemmin järjestettävään tapahtumaan.

Validi Karkia -klubit 16.3. eli Pauli Lyytinen Magnetia Orkesterin Hypnosis-levyn julkaisukeikka ja 31.3. Frank Gambale All Star Band on peruttu.

Contakti-teatteri ilmoitti viikonlopun esitysten peruuntumisesta 13.-15.3. Teatteri tiedotti pyrkivänsä järjestämään korvaavat esitykset myöhemmin.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: