Antti Tuisku palaa keikkatauolta: oma konsertti Olympiastadionilla - Kulttuuri - Satakunnan Kansa

Antti Tuisku palaa rytinällä keikkalavoille – Esiintyy ensi kesänä Olympiastadionilla: ”Varmasti elämäni suurin ja hienoin kokemus”

Keikkatauolla ollut Antti Tuisku konsertoi elokuussa Olympiastadionilla.

Antti Tuisku on keikka- ja levytystauon aikana nähty Vain elämää -ohjelmassa.

28.11.2019 7:34 | Päivitetty 28.11.2019 7:35

Kesällä 2018 keikkatauolle jäänyt Antti Tuisku tekee paluun uudistetulla Helsingin Olympiastadionilla. Bailantai-nimen saanut konsertti järjestetään lauantaina 22. elokuuta 2020.

Levy-yhtiön tiedotteessa kerrotaan Bailantain olevan näyttävä spektaakkeli ja maailmanluokan show.

Tuisku itse kertoo haaveilleensa stadionkeikasta jo pitkään.

–Stadionilla esiintyminen on varmasti elämäni suurin ja hienoin kokemus. Haluan tarjota yleisölle parhaan mahdollisen paikan sekä parhaat mahdolliset fasiliteetit historian upeimman popspektaakkelin seuraamiselle. Kaikki jotka ovat nähneet minut lavalla edes vilaukselta tietävät, että intohimoni on nimenomaan live-esiintyminen ja siihen panostaminen, Tuisku sanoo.

Tuiskulta on ilmestynyt kaikkiaan 11 levyä, joista ensimmäinen julkaistiin vuonna 2004. Supersuosioon Tuisku nousi vuonna 2015 En kommentoi -levyn ja Peto on irti -hitin myötä.

Uransa aikana Tuisku on esiintynyt sadoille tuhansille katsojille, ja hänet on kuudesti palkittu Emma-pystillä.

Keikkataukonsa aikana Tuisku opiskeli Tampereella Varalan urheiluopistossa. Tuisku sai liikunnan suunnittelu- ja ohjaustehtäviin valmistavan tutkintonsa valmiiksi toukokuussa.

Tuiskua aiemmin Olympiastadion on omassa konsertissaan esiintynyt vain harva suomalaisartisti. Vuonna 1999 Mestarit areenalla -kokoonpano, eli Hector, Kirka, Pave Maijanen ja Pepe Willberg konsertoivat Olympiastadionilla.

Cheek konsertoi Olympiastadionilla kahdesti elokuussa 2014. Seuraavana vuonna Jari Sillanpää juhli 50-vuotissyntymäpäiväänsä Olympiastadionilla konsertin muodossa.

Lipunmyynti Antti Tuiskun konserttiin alkaa maanantaina 2. joulukuuta.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: