Kirvatsin Jytä julkisti ensimmäiset artistinimet: mukana Boney M:n alkuperäisjäseniä ja Dr. Feelgood - Kulttuuri - Satakunnan Kansa

Kirvatsin Jytä julkisti ensimmäiset artistinimet: mukana Boney M:n alkuperäisjäseniä ja Dr. Feelgood

Dr. Feelgood esiintyy Kirvatsin Jytä -tapahtumassa Lokki-lavalla ensi kesänä.

3.12.2019 9:24 | Päivitetty 3.12.2019 9:58

Kijurinluodossa nähdään ensi kesänä Boney M feat. Liz Mitchell, Muska ja Dr. Feelgood nostalgiamusiikkitapahtumassa Kirvatsin Jytä. Tapahtuma järjestetään ensi kesänä kuudetta kertaa, ja päivämäärä on 29.7. Kirvatsin Jytä julkisti kolme ensimmäistä esiintyjänimeä tiistaina.

1970-luvun tunnetuimpiin kuuluva diskoyhtye Boney M hajosi jo 1980-luvulla, mutta sen alkuperäisistä jäsenistä Liz Mitchell ja Maizie Williams kiertävät yhä kokoonpanolla nimeltä Boney M featuring Liz Mitchell.

Rocklaulaja Muska muistetaan muun muassa biiseistä Kirjoita postikorttiin, Krokotiilirock ja Senhän sanoo järkikin.

Brittiläinen Dr. Feelgood perustettiin 1970-luvun alussa. Vuosikymmenten varrella jäsenet ovat vaihtuneet, mutta nykyisistä bändiläisistä Steve Walwyn (kitara), Kevin Morris (rummut), P.H. Mitchell (basso) ja Robert Kane (laulu) ovat kaikki soittaneet yhtyeessä jo vuosikymmeniä

- Tänä vuonna esiintyjien kanssa natsasi hyvin aikataulullisesti ja otimme rohkeasti kaksi ulkomaalaisvahvistusta. Onhan tapahtuma selvästi hakenut paikkansa ja löytänyt kuulijansa, koordinaattori Elina Wallin kertoi.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: