Rauman Rock in the City -festivaali perutaan kesäkuulta - Kulttuuri - Satakunnan Kansa

Rauman Rock In The City -festivaali perutaan kesäkuulta – Porin tapahtuma on yhä tarkoitus järjestää loppukesästä

Amorphis on yksi Rock in the City -festivaalikiertueen kesän esiintyjäkiinnityksiä.

9.4.2020 10:24 | Päivitetty 9.4.2020 10:59

Rauma

Rauman Rock In The City -festivaali perutaan kesältä 2020. Festivaali piti järjestää Raumalla 26.-27. kesäkuuta.

Festivaalijärjestäjä RH Entertainment tiedottaa, että festivaali palaa Raumalle vuoden päästä. Silloin festivaali on määrä järjestää Parpansalissa 18–19. kesäkuuta 2021.

Rock-musiikkiin keskittyvä festivaali oli määrä järjestää kymmenessä kaupungissa tänä kesänä. Toistaiseksi suunnitelmissa on yhä järjestää festivaali kahdeksassa kaupungissa.

Kesäkuulle suunnitellut Kuopion ja Rauman Rock In The City -festivaalit on toistaiseksi jouduttu perumaan.

Festivaalin järjestäjä kertoo seuraavansa tarkkaan viranomaisten ohjeita, mitä tulee tapahtumien järjestämiseen muissa kaupungeissa. Festivaali on tarkoitus järjestää esimerkiksi Porissa 21.–22. elokuuta.

Ostetut liput käyvät ensi vuonna

Raumalle jo ostetut liput käyvät sellaisenaan vuoden 2021 festivaalille, festivaalijärjestäjä kertoo. Festivaalijärjestäjä lupailee myös yllätyslahjaa niille, jotka vuoden päästä tulevat festarille edellisen vuoden lipun kanssa.

Vaihtoehtoisesti jo ostetut liput voi palauttaa 31. toukokuuta 2020 mennessä ostopisteisiin, jolloin lipunhinnan saa takaisin. Lippu on mahdollista vaihtaa myös lahjakorttiin, joka käy RH Entertainment Oy:n tapahtumiin.

Varsinainen lipunmyynti kesän 2021 festivaaleille alkaa myöhemmin.

Kesällä 2019 ensimmäistä kertaa järjestetty Rock In The City -festivaalikiertue pysähtyi tuolloin yhdeksässä suomalaisessa kaupungissa ja keräsi yli 50 000 kävijää. Tapahtuma oli alun perin tarkoitus järjestää tuolloin myös Porissa, mutta kaupunki perui luvan, minkä jälkeen festivaali siirtyi Raumalle.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut