Porin Iskelmä-festivaalilla esiintyvät Lauri Tähkä, Tuure Kilpeläinen, Ellinoora, Anna Eriksson, Suvi Teräsniska, J. Karjalainen ja Laura Voutilainen - Kulttuuri - Satakunnan Kansa

Poriin saapuva uusi Iskelmä-festivaali julkisti ensimmäiset esiintyjät – mukana pitkä lista tuttuja artistinimiä

Tuure Kilpeläinen & Kaihon Karavaani esiintyy Kirjurinluodon Iskelmä-festivaaleilla.

3.12.2019 11:13 | Päivitetty 3.12.2019 13:47

Porin ensimmäisillä Iskelmä-festivaaleilla esiintyy kesällä 2020 joukko suomalaisiskelmän ykkösnimiä. Festivaali julkisti ensimmäiset esiintyjät tiistaina.

Porissa nähdään muun muassa Lauri Tähkä, Kaija Koo, J. Karjalainen, Suvi Teräsniska, Tuure Kilpeläinen & Kaihon Karavaani, Laura Voutilainen, Ellinoora ja Anna Eriksson. Festivaali lupaa lisää nimijulkistuksia alkuvuodesta.

Festivaali tullaan järjestämään Kirjurinluodossa 26.–27. kesäkuuta. Festivaalia on juhlittu vuodesta 2009 Jämsän Himos Parkissa, ja nyt se laajenee Poriin.

Porissa esiintyvä artistikaarti esiintyy myös Iskelmä-festivaalilla Himoksella, joka järjestetään samaan aikaan kuin Porin tapahtuma mutta kolmipäiväisenä festivaalina.

Sama tapahtumajärjestäjä eli Nelonen Media Live Oy toi Poriin vuosina 2018 ja 2019 Iskelmäkesä-tapahtuman. Sen tilalle tuleva Iskelmä-festivaali on kooltaan huomattavasti suurempi tapahtuma. Festivaalille tavoitellaan 10 000–15 000 kävijää.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: