SK:n livessä tänään teatterileirin lopputyö - Kulttuuri - Satakunnan Kansa

SK:n teatterilive: Pihlavan Tapuliteatterin lasten ja nuorten teatterileirin lopputyössä nähtiin niin Väinämöinen kuin dinosaurukset

"Yhdessä me selvitään", teatterileiriläiset viestittävät.­

6.8.2020 9:10 | Päivitetty 15.9.2020 12:49

Satakunnan Kansan teatterisarjan suorat lähetykset jatkuivat torstaina.

Haimme kesäkuussa projektiin mukaan innostuneita ja innovatiivisia teatterin tekijöitä. Valitut kesä- ja harrastajateatterit suunnittelevat ja esittävät noin 10 minuuttia kestävän mininäytelmän tai muun esityksen, jonka Satakunnan Kansa näyttää verkkosivuillaan suorana lähetyksenä. Esitys on katsottavissa myöhemmin tallenteena.

Teatterisarja jatkui torstaina kello 15. Yhdessä! oli Pihlavan Tapuliteatterin lasten ja nuorten teatterileirin lopputyö. Esityksessä oli mukana myös Tapuliteatterin aikuisia.

Tänä kesänä nuorten leirin vetää ohjaaja Minna Liettyä-Tyni ja painotus on improvisaatiossa ja musiikkiteatteri-ilmaisussa. Esitys koostuu pienistä tutkielmista viihdeuutisten maailmasta.

Ohessa tallenne näytelmästä:

Teatterisarjan ensimmäisessä lähetyksessä lavalle nousivat Sini Tuomisalo ja Jaska Aalto. Esityksessä kerrottiin tositarinoita maailmanluokan elokuvan teosta Reposaaressa vuonna 1984. Toisena esiintymisvuorossa oli Teatteri Ulpu. Näyttelijät esittivät otteen Arto Paasilinnan riemastuttavasta, ilkikurisesta satiirista Ukkosenjumalan poika.

Kolmannen suoran lähetyksen teatteriviihteestä vastasi Kulttuuriyhdistys Kaiku. He esittivät otteen Anton Tshehovin klassikosta Vanja-eno. Neljännessä lähetyksessä lavalle nousi harrastajateatteriryhmä Naapurit. Esityksessä nähtiin elävää musiikkia, suomalaista perinnettä, kaunis kesäinen ilta ja hurttia huumoria.

Satakunnan Kansan teatterilive: Tositarinoita maailmanluokan elokuvan teosta Reposaaressa vuonna 1984

Satakunnan Kansan teatterilive: Katso Teatteri Ulpun mininäytelmä riemastuttavasta, ilkikurisesta satiirista Ukkosenjumalan poika

SK:n teatterilive: Teatteriryhmä Naapureiden esitys tarjosi elävää musiikkia ja hurttia huumoria

Teatterilive: Kulttuuriyhdistys Kaiku esitti otteen Anton Tshehovin klassikosta Vanja-eno

Lähetykset ovat katsottavissa tallenteina osoitteessa satakunnankansa.fi/live.

Kesän lopussa katsojat saavat äänestää suosikkiaan kaikista esityksistä.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?