SK:n teatterilive: Teatteriryhmä Naapureiden esitys tarjosi elävää musiikkia ja hurttia huumoria - Kulttuuri - Satakunnan Kansa

SK:n teatterilive: Teatteriryhmä Naapureiden esitys tarjosi elävää musiikkia ja hurttia huumoria

Harrastajateatteriryhmä Naapurit esitti keskiviikkona mininäytelmän, jossa on kaikki kunnon kesäteatterin ainekset.

Naapurit-teatteriryhmän mininäytelmä tarjosi elävää musiikkia ja hurttia huumoria.­

4.8.2020 13:16 | Päivitetty 6.8.2020 9:39

Satakunnan Kansan teatterisarjan suorat lähetykset jatkuivat keskiviikkona.

Haimme kesäkuussa projektiin mukaan innostuneita ja innovatiivisia teatterin tekijöitä. Valitut kesä- ja harrastajateatterit suunnittelevat ja esittävät noin 10 minuuttia kestävän mininäytelmän tai muun esityksen, jonka Satakunnan Kansa näyttää verkkosivuillaan suorana lähetyksenä. Esitys on katsottavissa myöhemmin tallenteena.

Teatterisarjan ensimmäisessä lähetyksessä lavalle nousivat Sini Tuomisalo ja Jaska Aalto. Esityksessä kerrottiin tositarinoita maailmanluokan elokuvan teosta Reposaaressa vuonna 1984. Toisena esiintymisvuorossa oli Teatteri Ulpu. Näyttelijät esittivät otteen Arto Paasilinnan riemastuttavasta, ilkikurisesta satiirista Ukkosenjumalan poika. Kolmannen suoran lähetyksen teatteriviihteestä vastasi Kulttuuriyhdistys Kaiku. He esittivät otteen Anton Tshehovin klassikosta Vanja-eno. Lähetykset ovat katsottavissa tallenteina.

Teatterisarja jatkui keskiviikkoiltana, kun harrastajateatteriryhmä Naapurit esitti mininäytelmän, jossa on kaikki kunnon kesäteatterin ainekset: elävää musiikkia, suomalaista perinnettä, kaunis kesäinen ilta ja hurttia huumoria.

Maaseudulla liikkuu kaikenlaista miestä ja marjanpoimijaa tietä kysymässä sekä kännykän akkuja lataamassa. Matkalle kun sattuu avulias ja yksinäinen, mutta virkeä vaari neuvoja antamaan, niin kaikkihan järjestyy hyvin. Vai järjestyykö sittenkään?

Näytelmän ohjauksesta vastaa Tauno Wrang ja musiikista Naapurit Music Group.

Ohessa tallenne mininäytelmästä.

Kesän lopussa katsojat saavat äänestää suosikkiaan kaikista esityksistä.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?