Nyt se alkoi! Saara Aallolta iloinen videotervehdys ennen illan koitosta: ”Olen valmis siihen!” - Kulttuuri - Satakunnan Kansa

Nyt se alkoi! Saara Aallolta iloinen videotervehdys ennen illan koitosta: ”Olen valmis siihen!”

3.12.2016 22:04

Britannian X-Factorin illan lähetys on alkanut. Nyt jännitämme, jatkuuko Suomen oman Saara Aallon matka X Factor UK:n finaaliin. Neljän jäljellä olevan semifinalistin esitykset ovat luvassa tänään, ja suora semifinaalin tuloslähetys huomenna sunnuntaina kello 21.58.

Saara Aalto esittää tänään Sian kappaleen Chandelier sekä Mariah Careyn jouluhitin All I Want for Christmas Is You.

Aallon lisäksi esiintyvät kärkinelikkoon tiensä raivanneet Matt Terry, Emily Middlemas ja 5 After Midnight -ryhmä. Sekä lauantain että sunnuntain lähetykset näyttää suorana Sub.

Aalto itse kommentoi illan esitystään X Factorin Facebookissa.

- On jouluviikko, ja minä laulan Mariah Careyn All I Want For Christmas is You -kappaleen. Koko esityksestä ja show’sta tulee iloinen ja tyttömäinen. Minun täytyy laulaa se (kappale) todella hyvin, koska se on Mariahin kappale! Se on haaste, mutta olen valmis siihen! iloinen Saara jutustelee videopätkällä.

Sian upeaa kappaletta Saara nimittää itselleen ratkaisevaksi loppukoitoksen kannalta.

- Se on laulu, joka tulee viemään minut finaaliin, sillä se on niin hyvä ja tunteellinen. Toivon todella, että se vie minut finaaliin.

Katso Saaran terveiset X Factorin kulisseista:

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: